USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Онищенко через Кобзона добивається прийому в Кремлі, – ЗМІ

6 Липня 2016 16:14
Народний депутат Олександр Онищенко, фігурант гучної газової справи і партнер Юлії Тимошенко, намагається добитися аудієнції в адміністрації президента Росії Володимира Путіна. Політик-утікач розраховує на допомогу одіозного співака, - повідомляє ZN.UA з посиланням на інформоване джерело.

Як стверджує видання, посередником виступає співак, який підтримує військову агресію РФ проти України, Йосип Кобзон. Між Онищенком і Кобзоном сьогодні, 6 липня, відбулася зустріч.

"Сьогодні Онищенко зустрічається з Кобзоном, який повинен завести його до адміністрації президента РФ", - сказав співрозмовник. З ким саме домагається зустрічі Онищенко, джерело не повідомило.

Нагадаємо, 5 липня Верховна Рада України зняла недоторканність з нардепа Олександра Онищенка – за це рішення проголосували 275 парламентарів. На цей час Онищенко вже перебував у Австрії та готувався до кінних перегонів, про це він повідомив сам через соцмережі. 15 червня детективами НАБУ та прокурорами САП в рамках розслідування корупційної схеми з перепродажу газу, видобутого в рамках спільної діяльності з державним підприємством "Укргазвидобування", було здійснено 37 обшуків у Львові, Дніпрі та Києві.

Фігуранти газової схеми, у створені якої підозрюють нардепа з Волі Народу Олександра Онищенка, завдали державі збитків на 3 мільярди гривень, з яких 1,6 мільярда – це кошти, отримані в результаті перепродажу газу посередниками та виведені через фіктивні підприємства. 1,3 мільярда – це несплачена сума ренти за користування надрами.

Статті, які інкримінуються нардепу, передбачають покарання від 7 до 12 років ув'язнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ігорко Показати IP 6 Липня 2016 20:11
Зрадник .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus