USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Онищенко похизувався статусом політбіженця в ЄС

13 Квітня 2017 08:27
Депутат-втікач Олександр Онищенко отримав в Європейському союзі статус політичного біженця, що означає надання імунітету від міжнародного розшуку.

Про це повідомив сам народний обранець в коментарі Еспресо.TV, інформує видання Знай.

Він зазначив, що йому вдалося отримати відповідний статус в одній з країн Євросоюзу, але в якій саме - політик не уточнив.

"Моя справа в Європі визнана політичною. Міністерство закордонних справ однієї з європейських держав надало мені документ зі статусом політбіженця. Це означає, що я і всі члени моєї сім'ї знаходяться під захистом ЄС", - розповів Онищенко.

Нагадаємо, Онищенка звинувачують у організації корупційної схеми, розкраданні коштів в особливо великих розмірах та створенні злочинної організації. Він підозрюється у причетності до реалізації природного газу за заниженою ціною за договорами спільної діяльності з ПАТ "Украгазвидобування".

Окрім того, Онищенко публікує записи, які, ймовірно, підтверджують його та інших політиків участь в договірних схемах і містять компромат на президента Петра Порошенка.

Днями у Чорногорії затримали українську громадянку Ірину Мусієнко. Її підозрюють в участі в так званій "газовій схемі" Олександра Онищенка. А 31 березня в Іспанії затримали матір Онищенка Інесу Кадирову, яка також проходить у цій "газовій справі" та якій уже підготували документи для екстрадиції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus