USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Осіпова покарали

4 Листопада 2011 16:49
Партбюро луцького осередку «Батьківщини» за порушення фракційної дисципліни оголосило догану заступнику голови білоо-сердечної фракції у міськраді Андрію Осіпову. Відповідне рішення члени бюро ухвалили 3 листопада.
Як стало відомо «ВН» із власних джерел у волинській «Батьківщині», вчора під час вечірнього засідання партбюро Андрію Осіпову оголосили догану за порушення фракційної дисципліни. «За» це рішення проголосували десять із тринадцяти присутніх членів бюро.
Власне, Осіпову перепало на горіхи через його виступ на сесії Луцької міськради щодо виключення екс-тимошенківця Антона Сосновського із бюджетної комісії.
Щоправда, Осіпова могли покарати ще більш нещадно. Окрім догани, пропонувалося навіть виключення його з партії, а також оголошення попередження. Дехто висловлювався навіть за те, аби обмежитися лише обговоренням цього питання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Люда Показати IP 5 Листопада 2011 10:37
Ви хоч трошки текст почитайте, перед тим як публікувати
Руслан Показати IP 5 Листопада 2011 17:25
Шкода Батьківщину, скоро усіх нормальних зацькують і будуть керувати корольчуки-никитюки, які самі ж маріонетками Бориса Климчука.
Саша Показати IP 5 Листопада 2011 17:26
А судьи кто ??? Как актуально этот вопрос звучит уже много веков
Н. Показати IP 5 Листопада 2011 18:26
Осипов грамотный и умный депутат. Просто в плохую компанию попал. Пора уже думать своей головой...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus