USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Палиця закликав владу не поводитися, як Партія регіонів*

23 Жовтня 2015 11:45
Влада використовує адмінресурс, щоб заганяти працівників бюджетної сфери в партії «Солідарність» і «Наш край», заявив член політради «Українського об'єднання патріотів – УКРОП» Ігор Палиця в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1».

Про це повідомляють у прес-службі «УКРОПу».

«Сьогодні вони мають можливість вступати тільки в дві партії: «Солідарність» і «Наш Край», – сказав Ігор Палиця.

Він заявив, що такого тиску на бюджетників він давно не бачив і закликав владу не поводитись як її попередники з Партії регіонів.

Палиця пояснив включення адмінресурсу і тиск правоохоронних органів тим, що люди від зневіри у владі йдуть в інші партії.

Він також розповів, що партія «Наш край» (кістяком якої стали відомі мери-господарники. – Ред.) також формувалася під тиском і є проектом Банкової. «Мера Ізмаїла Абрамченка, який йшов весь час від «Сильної України», викликає Ковальчук в Адміністрацію Президента і каже: або ти сядеш за сепаратизм, або підеш балотуватись від «БПП-Солідарність». І він пішов. Мера Одеси Труханова викликали в АП, два місяці вмовляли йти від «Нашого краю», – зазначив Палиця.

Крім того, він розповів, що партія «Наш край» була заснована «регіоналами» і від початку свого існування була сепаратистським проектом.

«Наш край» народився на Бессарабії, яку сьогодні пан Саакашвілі називає найнебезпечнішим місцем в Україні, де може бути сепаратизм. Очолював і створював цю партію Антон Кіссе, разом з Юрієм Іванющенком (він же Юра Єнакієвський). І поки я був головою Одеської ОДА, мені СБУ раз на тиждень писала: пане губернатор, ви нічого не робите, не боретесь з сепаратизмом. Кіссе – це сепаратист, а гроші Єнакієвського. А сьогодні «Наш край» вже повністю під контролем Адміністрацї Президента і Віталія Ковальчука», – резюмував Палиця.

Нагадаємо, позиція Президента України Петра Порошенка в питанні продажу його бізнесу не має нічого спільного з патріотизмом. Про це заявив член політради «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Ігор Палиця під час з’їзду партії в Києві.

Крім того, політик свого часу пояснив, кому невигідно закінчувати війну в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанка Показати IP 23 Жовтня 2015 17:51
Молодець, пане Палиця! Ви багато зробили за останні роки для Волині! Ви сміливо і переконливо висловлюєте свою думку! Ви не ховаєте очі від людей! Хочеться Вам вірити!
Кіра Показати IP 23 Жовтня 2015 19:15
Палиця красавава!!! Таких людей треба поважати!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus