USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Києві – нові жертви сутичок із «Беркутом»

19 Січня 2014 22:11
За допомогою до столичних медиків звернулися 24 постраждалих учасників протистояння з правоохоронцями на вулиці Грушевського.
Про це заявили в департаменті охорони здоров'я КМДА, повідомляє "Інтерфакс-Україна".
Станом на 20:00 неділі по медичну допомогу звернулися 24 постраждалих під час сутичок на Європейській площі та біля стадіону "Динамо", трьох з них госпіталізували. У двох - рвані рани, у третього - перелом руки. Ще 21 людині було надано необхідну допомогу та проведено обстеження, які засвідчило, що необхідності в госпіталізації не було.
Окрім того внаслідок подій біля "Динамо" постраждали мінімум четверо представників ЗМІ.
Світлошумова граната потрапила на ділянку біля стадіону "Динамо", де розташувалися журналісти. Одна журналістка отримала травму обличчя в результаті попадання осколка, іншим журналістом займаються медики, судячи з усього у нього контузія.

Ще в двох журналістів розбито голови камінням, що летіло з боку правоохоронців на мітингувальників. У свою чергу лікар Ольга Богомолець на своїй сторінці у Facebook повідомила, що лікарня швидкої допомоги готова до прийому поранених, працює в звичайному режимі, спеціальних доручень від влади не отримувала.

"На даний момент каретами швидкої допомоги госпіталізовано троє людей, решті травмованих допомога надається медпрацівниками швидкоі допомоги Майдану", - зазначила Богомолець.
За її інформацією, карети швидкої стоять на вулиці Інститутській і Парковій алеї. Також вона наголосила, що ті, хто має контузію або знепритомнів від вибуху, потребують лікування в стаціонарі, тому їх треба передавати на лікування до медзакладів Києва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 20 Січня 2014 15:42
"Ще в двох журналістів розбито голови камінням, що летіло з боку правоохоронців на мітингувальників". Совість майте, брехуни! На весь світ показали, хто кидав каміння і запалювальну суміш, а звинувачуєте міліціонерів. На відео видно. що каміння кидає знавіснілий натовп нациків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus