USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Пікетом із автобусів тиснуть на мерію, - Романюк

2 Березня 2012 12:46
Пікет із чотирьох маршруток під вікнами Луцької міськради – це засіб тиску на владу.

Про це заявив градоначальник Микола Романюк, - повідомили у відділі інформаційної роботи муніципалітету.

За словами Романюка, один із перевізників міста – Олена Голєва – використовує пікет як метод тиску для досягнення своїх бізнесових інтересів.

«Комусь дуже не подобається, що Луцьке підприємство електротранспорту займається перевезеннями. Хочу наголосити, що це підприємство на конкурсних засадах виграло майже 30 % усіх маршрутів, адже має відповідну технічну та матеріальну базу. Зрозуміло, що воно забрало частину ринку у певних бізнесменів. І це, що відбувається сьогодні, є методами тиску на мене особисто, на виконавчий комітет міської ради та на конкурсний комітет. Таким чином, користуючись рішеннями суду, хочуть відсудити собі долю ринку», – зауважив Романюк.

Він розповів, що підприємство «Санрайз» подало до суду на виконавчий комітет та конкурсний комітет на шість маршрутів. «Тобто, ми в постійних судах. Останнє рішення суду, якого у міській раді ще немає, є лише його ксерокопія, вимагають уже виконати», – наголосив міський голова.

Нагадаємо, акцію протесту під стінами міськради організували працівники ТзОВ «Санрайз» 1 березня. На парковці автомобілів навпроти входу до муніципалітету стоять 4 автобуси з наклеєними на склі різноманітними гаслами та вимогами.

Працівники підприємства вимагають від міської влади виконати рішення суду, які стосуються обслуговування цим підприємством двох маршрутів громадського транспорту, - розповів один з активістів акції, начальник відділу експлуатації ТзОВ «Санрайз» Олександр Юшак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Здрасте Показати IP 2 Березня 2012 13:01
Микола Ярославович, ну яке ж це Луцьке підприємство електротранспорту займається перевезеннями, якщо гроші за це отримують конкретні фізичні особи, а не ЛПЕ? ЛПЕ перевозить тільки там, де діє проїздний: 9, 9-а, 15, 15-а і 20-а
Я Показати IP 2 Березня 2012 13:37
Чому це ЛПЕ не отримує від цих маршрутів гроші? Вони здають в оренду маршрут за це отримують певну суму з кожного маршрута. Але ж нащо ЛПЕ отримувати гроші, якщо таким чином може Голєва здавати в оренду ці маршрути і брати за це гроші. Нагло так все робиться, що і не треба віддавати їй ці маршрути. Хай зараз міська рада опротестовує рішення суду.
Контроль Показати IP 2 Березня 2012 13:47
Терміново віддати маршрути Голєвій і підвищити проїзд до 5 грн. Терміново!
!"№ до Контроль Показати IP 2 Березня 2012 21:17
До 10 грн.
кум Показати IP 2 Березня 2012 13:54
Сім"я Голєвих дуже дорого заплатила сддям Львівського адмін.апеляційного суду,за незаконне рішення(суддя Любашевський,якого посадили разом зі Зваричем дали 5 років,доречі друг Голєва М.).А тепер їм зуби зводить що дарма заплатили!!!
F Показати IP 2 Березня 2012 14:01
В будь-якому випадку по цих маршрутах будуть їздити підприємці. Питання лише в тому, кому вони будуть платити за користування маршрутом: Голєвій чи ЛПЕ. Потрібно сказати, що Голєва з її жадібністю звичайно захоче більше.
SPIKER Показати IP 2 Березня 2012 14:20
пряме питання:стоянка навпроти мерії платна,про що сповіщали знаки,так от,чи беруть плату з автобусів.які там стоять цілий день???
дАІ Показати IP 2 Березня 2012 15:51
Главічка повинен адмінпротокол скласти на САНРАЙЗ та Девіцкого,алеж він теж куплений Голєвими Приїхало ДАІ і поїхало!
Домовичок Показати IP 2 Березня 2012 16:13
Треба зробити як в Вінниці!!!Щоб тролейбуси обслуговували містян.Правда, що б інтервал між ними був в межах 5 хв. А маршрутки, лише там де не можуть їздити тролейбуси. А проїзд пільговиків обмежити певними годинами.
Лучанка до Домовичок Показати IP 2 Березня 2012 18:07
Підтримую на всі 100%! Це дуже вірна думка...! Але куди нам...,в нас все обмежене певними людьми,нажаль..., де не глянь і куди не прийди,шкода маленького міста, а Романюк хай робить як відчуває, люди і так бідують..., хай хоч раз дасть відмову і прислухається до думки людей, простих і добрих мешканців,дітей, матерів, синів, чоловіків, бабусь, дідусів, татусів...,які намагаються щось отримати,а це так важко,тим більше в Луцьку!!! Радіє те,що Романюк хоч це на показ підняв, аби це не було лише показухою...,як в Бориса нашого все робиться...
Пасажир до Домовичок Показати IP 3 Березня 2012 01:34
100% Тільки пільговиків обмежувати не стоїть, бо при інтервалі в 5 хв вони абсолютно ніяких збитків не принесуть, так само як і прибутків, бо будуть їздити тільки в виділені години. Просто з пільговиків треба виключити всіх хто може заплатити за проїзд - чиновників і т.п.
Романюк Показати IP 2 Березня 2012 16:26
Голєвим побиття Рустама нічого не дало тепер прийшли бастувати. Клоуни.
Не важливо до Романюк Показати IP 2 Березня 2012 18:09
А Ви прочитайте взагалі про самого Голєвого..., яка в нього біографія, нічим не краща ніж в нинішнього Президента...,ще гірша!!! Чим ця людина взагалі дихає...!!!
Знаючий Показати IP 2 Березня 2012 22:17
Хамство й підлість - традиційні методи роботи сімейства Голєвих
Аня Показати IP 3 Березня 2012 09:32
Жах. Все їм мало і мало. коли вже та Олені вистачить грошей? Треба ще мати людські цінності, а не все гроші і гроші

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus