USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

План дій Євромайдану на січень 2014 року

29 Грудня 2013 14:57
Опозиція оголосила план дій Майдану на січень 2014 року, серед яких звільнення політичних в'язнів, реалізація відновлення Конституції 2004 року, поширення діяльності Майдану у всіх регіонах України й покарання винних у застосуванні сили до мирних мітингувальників, інформує «Тиждень» з посиланням на прес-службу опозиційної політсили.

Застосовувати засоби персонального тиску (зокрема, пікетування особистих будівель, вручення вимог тощо) до тих посадових осіб, від яких залежать проведення розслідування щодо винних у побитті мирних мітингувальників – В.Януковича, М.Азарова, В.Пшонки, В.Захарченка, А.Клюєва.

Провести кампанію громадського осуду стосовно усіх високопосадовців та виконавців кривавого розгону студентів, осіб, причетних до неправосудних рішень в судах, прокурорів, що підтримують політично мотивовані звинувачення. Сформувати документальну доказову базу, публічний люстраційний список цих осіб, аби в майбутньому притягти їх до відповідальності.

Оприлюднити зведений перелік працівників Беркуту, які застосовували силу проти мітингувальників. Довести до широкого загалу (сусіди, друзі, батьки та знайомі) про їх причетність до цих злочинів.

Оприлюднити у закордонних ЗМІ інформацію про активи «Сім’ї» за кордоном, наголошуючи на можливості їх блокування за міжнародними стандартами ФАТФ.

ЗВІЛЬНЕННЯ ПОЛІТИЧНИХ В’ЯЗНІВ

Провести акцію «Досить красти!», у межах якої донести мешканцям Сходу та Півдня інформацію про реальний стан справ у країні, масштаби пограбування країни і ролі «Сім’ї» у цьому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
єнот Показати IP 29 Грудня 2013 15:07
Уті-путі, майдани в усіх регіонах!!!! Конституція 2004 року хахахахахахаха!!!! Хто на них піде, кому ви потрібні?
Анонім Показати IP 29 Грудня 2013 15:54
все це зак іньчится коли жюлька і америкоси перестануть їх фінансувати,вони (майдануті)вжеі самі не знають чого хочуть,з америкосами і жюлькою все зрозуміло,а що треба тим мітингуючим?те що вони озвучують-абсурд,гляньте на фото на яких авто поїхали на міжгір"я,джипи про які мітингуючі можуть мріяти,а їх поводирі хай-би їм пояснили звідкі в них такі авто,стадо баранів яке не здатне мислити-ось що такє мітингувальники і їх дуже вміло використовують,призадумайтесь в яку суму обходиться утримання одного дня майдану,провізія,дрова ,ліки,бензин для генераторів,гонорари виступаючим артистам,штат поварів і лікарів,одноразовий посуд,біотуалети,підвіз простої води,одяг і палатки зі спальними мішками і ви зрозумієте що мільон долларів для цього буде замало,знайдіть самі відповідь,хто вкладає такі гроші і кому це вигідно і мабуть той хто вкладає надіється їх повернути помноженними мінімум на 2-3 ,зверніть увагу що киян там майже немає,всіх звозять з заходу,в більшості це безробітні,перестаньте нарешті бути інструментом в боротьбі за корито,2004-2005 рокі невже вас нічому не навчили і не показали ,хто такі ваші вожді і чого вони варті,вами ж зараз керують ті самі,змінили лише гасла.
анонімним єнотам Показати IP 29 Грудня 2013 18:12
укуркі харош всяку дрянь курити ,одного на хаха пробиває другє обдолбане якусь хр***нь несе. На КРЗ вам ушльопаним дорога.
понеслась до анонімним єнотам Показати IP 29 Грудня 2013 18:30
оце рівень... і вони ще в Європу хочуть... кому ви там треба укромоти?
БОГДАН Показати IP 29 Грудня 2013 23:57
Добре написав= анонім=,(для зручності спілкування раджу все ж обрати якийсь нік) Дійсно , Майдан щоденно потребує великих грошей для свого існування.,Перебувають там на постійній основі 2-3 тис. =революціонерів-заробітчан =,в основному вихідці із Галичини..Фінансують Майдан українські олігархи та, думаю,через певні механізми ,закордонні урядові та позаурядові структури США.Тепер ще деякі міркування.Читаю сьогодні гучні заголовки в інтернеті:=На майдані -народне віче.Межигір*я в облозі= ..Хочу заспокоїти лучан -ні першого ,ні другого сьогодні в Києві не відбулося.Якщо опозиція вважає,що 10 тис.чол ,які зібрались сьгодні в центрі Києва можна вважати народним віче ,яке презентує весь український- народ, то це сама справжня маячня.По-друге, ніякої облоги Межигіря теж не було.Проплачені водії сотні автомобілів ,в тому числі джипи народних депутатів та керівників опозиції, дійсно підї*хали до села,біля якого знаходиться Межигір*я,Після цього автоколона опозиціонерів була зупинена нарядом міліції. Відбувся антиурядовий мітинг .Що реально відбулось ,так це хуліганська витівка учасників автопробігу біля дачі Медведчука-пообписували всякими непристойностями його паркан.НА так званому= народному мітингу= в Києві опозиція прийняла Маніфест --по суті повторила свій ультиматум владі .Зажадала повернення Конституції 2004 року,відставки Азарова,створеннчя нової парламентської більшості та технічного уряду,підписання Асоціації Головне -погрожують Всеукраїнським страйком та хаосом в країні! НІЧОГО В ОПОЗИЦІЇ НЕ ВИЙДЕ!!!Соц опитування свідчать,що 80%населення на Сході та Півдні України не підримує Майдан,Поступово опозиція втрачає своїх прихильників навіть в Києві .Сьогодні очікували на мітинг мільйон-вийшло 10 ,максимум- 20 тис чол .Що ще сьогодні мене вразило ,так це інтерв*ю Кличка на одному з укр.телеканалів(здається, 5-му) .Кличко заявив,що Україні не потрібна ціна на газ у 268 дол,купляти можна у Росії і по ринковій ціні-400 дол. Ціни в Україні слід урівняти з європейськими-тобто значно підняти ,наприклад ціну бензину А-95 (з 12 гр .до 18-ти і т.п).Ми що, зможемо більше товарів після цього експортувати в Європу та Росію,,хочеться запитати в шановного кандидата в президенти України?Це просто ....
Лучанин до БОГДАН Показати IP 30 Грудня 2013 01:41
А що ви хочете з людини, яка була гордістю країни і перетворилася в цілковите позорисько. Він не звик вчасно зупинятись, нажаль. Ще ви забули сказати що тим хто описував паркани теж забули сказати що їм в будь-якому випадку прийдеться відповідати за хуліганство. Політику до зіпсованих речей пришити навряд чи вийде. А амністія стосується лише майдану, та й до того ж мирного. Та й медикам є про що задуматися. Виходить що зарано скоротили на швидкій 11 бригаду і ще достатньо багато людей потребує медичної допомоги.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus