USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Побиття депутата - «дика ситуація», - депутати

8 Лютого 2012 16:30
Через побиття депутата Луцької міськради, начальника транспортного управління муніципалітету Рустама Дячука обранці громади звернуться до правоохоронців з проханням приділити особливу увагу розслідуванню.
Про це йшлося 8 лютого під час засідання комісії ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту.
Голова комісії Святослав Боруцький зауважив, що побиття депутата, як і будь-якого громадянина, ‒ це дуже важливо. Оскільки, на його думку, воно пов’язане з професійною діяльністю Дячука, то він запропонував, аби члени комісії визначилися, як реагувати на цей випадок.
Секретар міськради Григорій Пустовіт теж вважає, що побиття Дячука пов’язане з його професійною діяльністю, яка впливає на організацію транспортного забезпечення в місті.
«Ми зіштовхнулися з дикою ситуацією. Ми не можемо замінити слідчі органи і говорити ту інформацію, яку маємо, але можемо говорити, що це пов’язано з професійною діяльністю Дячука», ‒ зауважив обранець громади.
Відтак, він стверджує,що така форма робочих питань – недопустима. «Моральна оцінку треба дати вже сьогодні. Незалежно від того, хто замовник і яка причина», ‒ відзначив Пустовіт.
Обранець громади Богдан Шиба впевнений, що побиття Дячука – це попередження для нього. «Корені тої події ‒ в міській раді і в тому, що впродовж року відбувається навколо перевезень у Луцьку», ‒ каже екс-мер.
Його дивує ситуація, коли рішення більшості міськради подали як злочинний вчинок Дячука. «Дискусія набрала агресивних форм і почалося все з тої неетичної перепалки Дячука, про яку нам повідомляла одна з депутатів», ‒ сказав Шиба.
Він запропонував розглянути стан справ у галузі перевезень пасажирів, аби уникнути в майбутньому подібних «перепалок».
Депутат Андрій Осіпов вважає за необхідне звернутися до правоохоронних органів з проханням оприлюднювати інформацію про перебіг розслідування. «Це дозволить нам знати інформацію про слідчого, який здійснює провадження, та ту інформацію, яка не становитиме таємниці слідства. І попросити направити в цьому напрямку найкращих фахівців», ‒ запропонував він.
Тож, депутати вирішили звернутися до правоохоронців з проханням приділити особливу увагу цій справі. Водночас вони пропонуватимуть розглянути під час чергової сесії ради стан пасажирських перевезень у Луцьку.
Нагадаємо, невідомі зловмисники відлупцювали Дячука неподалік власної оселі.
За фактом побиття міліція порушила кримінальну справу.

Щоправда, Дячук пов’язує напад на себе винятково із депутатською діяльністю та роботою начальника управління транспорту міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
VSC Показати IP 8 Лютого 2012 16:53
"..Святослав Боруцький зауважив, що побиття депутата, як і будь-якого громадянина, ‒ це дуже важливо." - поддерживаю!!! Надо эту процедуру выполнять почаще.
НАТАЛІ до VSC Показати IP 8 Лютого 2012 17:17
Ви дуже влучно це підмітили. Підтримую вас на рахунок вашої пророзиції.
Наташа Показати IP 8 Лютого 2012 19:26
А мене радує те, що депутати так дружно взялись встановити істину. Головне всі знають замовницю, тільки прізвищ не називають.
тиць-здиць Показати IP 8 Лютого 2012 20:03
Сміявся. Щоб попередити Шибу треба було відгамселити Дячука? Тепер, коли віддухопелять Шибу, попередженим буде хто вважатись?
!!!!!! до тиць-здиць Показати IP 9 Лютого 2012 13:19
...читай уважніше чоловіче і не вплутуй себе в знатоки
Наівняк Показати IP 8 Лютого 2012 22:57
Дика ситуація, дика країна, дики люди- ДИКУНИ. Прошу звернути увагу-ви самі це сказали. Одним словом-...
Петро Ш. Показати IP 9 Лютого 2012 07:12
Потрібна реорганізація транспортних служб. Романюк багато зробив, але тут ще непочатий край роботи.
Мэшканец Показати IP 9 Лютого 2012 08:02
а такы тра виддупсэлыты вшыстсых дэпутатив
Саша Л. Показати IP 9 Лютого 2012 08:24
Все це правда

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus