USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Генеральна прокуратура не вважає побиття екс-депутата злочином?

30 Жовтня 2008 12:40
Органи прокуратури міста Києва за фактом побиття депутата Волинської обласної ради першого скликання Олекси Гудими кримінальні справи не порушували. Про це йдеться у листі Генпрокуратури до голови Волинської облради Анатолія Грицюка, - повідомили «Волинським Новинам» у прес-службі Волиньради.
У листі також ідеться: «Одночасно повідомляємо, що 13.06.08 до Печерського РУ ГУ МВС України в м. Києві надійшла заява Гудими О.В. щодо спричинення йому тілесних ушкоджень невідомими особами та незаконних дій ректора КНУТД Волкова О.І.»
Згідно з висновком судмедекспертизи, Олекса Гудима під час цього конфлікту отримав легкі тілесні ушкодження.
Однак за результатами перевірки Печерським райуправлінням ГУ МВС України в Києві 21 червня 2008 року прийнято рішення про відмову в порушенні кримінальної справи за відсутністю складу злочину, передбаченого статтею 296 КК України.
Генпрокуратура нагадує, що в разі незгоди Олекса Гудима має право оскаржити це рішення в прокуратурі або звернутися до суду.
Довідково:
Волинська облрада 10 вересня підтримала запит представника фракції «Рідна Волинь» Івана Корсака щодо побиття депутата Волиньради І скликання Олекси Гудими. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 30 Жовтня 2008 12:45
Друзі, він крім того ще був депутатом Верховної Ради і звати його Олександр, якщо це не йдеться про львівського, який справді Олекса Гудима
злидень Показати IP 30 Жовтня 2008 12:47
А що власне сталось? Гудима десь до***дівся?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus