USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Луцькі депутати «тримають мазу» за Карпука

28 Квітня 2010 16:25
]Депутати Луцької міської ради звернулися до уповноваженого з прав людини, генеральної прокуратури, правоохоронних органів з приводу побиття депутата Володимира Карпука учора 27 квітня у стінах Верховної ради.

У зверненні зокрема засуджується «цинічне побиття групи народних депутатів від опозиційних сил, що мало місце під час пленарного засідання ВРУ 27 квітня», зокрема депутата Володимира Карпука.

Луцька міська рада засуджує такі дії окремих представників коаліційної більшості у ВРУ, створеної у спосіб, не передбачений КУ, і вважає, що вони є наслідком безкарності носіїв теперішньої влади, яка провокує її подальше свавілля».

Учорашні події дискредитують Україну перед світовим співтовариством та не повинні залишитися без належної оцінки правоохоронних органів, - йдеться у звернені. Депутати міськради вимагають об’єктивного розслідування.

За проголосував 31 депутат, не голосувало 6, всього зареєстрованих було 37депутатів.

Також депутати підтримали звернення до національних партіотичних сил у ВРУ озвучене депутатом Олександром Мартинюком з приводу уживання всіх законних заходів для об’єднання, розпуску парламенту та проведення дочасних виборів.

Звернення Мартинюка підтримали 32 депутати, не голосували троє, один утримався.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
іван украінський Показати IP 29 Квітня 2010 09:02
Мало дали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus