USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Політикам та чиновникам хочуть заборонити їздити до Росії

6 Жовтня 2017 13:29
Служба безпеки України пропонує обмежити українським політикам, чиновникам, представникам органів місцевого самоврядування та громадським діячам поїздки до Росію.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби відомства.

Із ініціативою про заборону поїздок до РФ виступив голова СБУ Василь Грицак.

Юристи СБ України підготували законопроект про обмеження візитів до Російської Федерації політикам, посадовцям, представникам органів місцевого самоврядування та громадським діячам.

У проекті Закону, зокрема, передбачена кримінальна відповідальність чиновників за відвідування РФ з метою заподіяння шкоди національним інтересам Україну.

Відповідну статтю пропонується додати до Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, у березні 2017 року на запит голови парламентського комітету з питань свободи слова народного депутата Вікторії Сюмар надійшла відповідь Державної прикордонної служби України. У відповіді на запит йшлося про відомі прізвища народних обранців, які упродовж 2015-2016 років літали до Москви. Тоді для усіх волинян неприємною новиною стала присутність там прізвища співвласника фінансово-олігархічної групи «Континіум», мережі автозаправних станцій «WOG», власника інтернет-ресурсу «ВолиньPost», колишнього депутата обласної ради від Партії регіонів і нинішнього народного депутата України, обраного у мажоритарному виборчому окрузі №21 з центром у місті Ковелі Степана Івахіва.

Зауважимо, що 2015 року компанію WOG, яка належить до бізнес-імперії Степана Івахіва та олігархічної групи «Континіум», звинувачували в контрабанді дизпалива до окупованого Криму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Марина Василівна Показати IP 6 Жовтня 2017 14:09
Це повинні були зробити негайно після анексії Криму . Краще пізніше ніж ніколи ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus