USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Порошенко домовився про припинення вогню на Донбасі. ОНОВЛЕНО

3 Вересня 2014 11:29
Президент України Петро Порошенко під час телефонної розмови з президентом РФ Володимиром Путіним домовився про повне припинення бойових дій на Сході України. Про це повідомили у прес-службі глави держави.

Також сторони досягнули взаєморозуміння щодо кроків, які сприятимуть встановленню миру.

«Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з Президентом Росії Володимиром Путіним. Результатом розмови стала домовленість про постійне припинення вогню на Донбасі», - йдеться у повідомленні.

Згодом прес-служба Порошенка прибрала в повідомленні про розмову з Путіним із фрази про припинення вогню на Донбасі слово "постійне".

Раніше повідомлялось, що Володимир Путін під час телефонної розмови з українським Президентом Петром Порошенко обговорив першочергові кроки з припинення кровопролиття на сході України.

Зі слів прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова, погляди двох Президентів щодо можливих шляхів виходу з кризи «значною мірою збігаються».

Зауважимо, після оприлюднення повідомлення про домовленість про припинення вогню сепаратисти з ДНР заявили, що не припинять вогню, не зважаючи ні на які заяви.

«Армія ДНР» не припинить вогонь як мінімум до тих пір, поки в Донбасі перебувають «карателі», - заявив РІА «Новости» керівник „міжнародної інформаційної служби політвідділу Міноборони ДНР» Владислав Бриг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Реалист Показати IP 3 Вересня 2014 11:35
Пресс-служба Порошенко объявила о прекращении огня на Донбассе "Было достигнуто взаимопонимание относительно шагов, которые будут способствовать установлению мира", — отмечается в сообщении, опубликованном на сайте украинского президента. В результаті телефонної розмови з президентом Росії дійшли домовленості про постійне припинення вогню на Донбасі.
Анонім Показати IP 3 Вересня 2014 11:49
коментар було видалено
Де ж Показати IP 3 Вересня 2014 12:22
це тут набралося стільки клятих москалів!?
Света до Де ж Показати IP 3 Вересня 2014 12:29
коментар було видалено
сірий вовк Показати IP 3 Вересня 2014 12:56
Які домовленості можуть бути з собакою, який ввірвався у ваш дім, зжер мясо і трощить посуд?
сірий вовк Показати IP 3 Вересня 2014 13:05
"Командировані" осетини, чечени, "заблукалі" військовослужбовці ЗС РФ, злодій Бабай і інша наволоч.
дежавю Показати IP 3 Вересня 2014 13:56
вже було одне перемир'я...результати????
Одні питання Показати IP 3 Вересня 2014 14:07
Порошенко домовився про постійне, потім про непостійне, а терористи все одно стрілятимуть . Він взагалі чує свій народ і може хоч щось вирішити?
Анонім до Одні питання Показати IP 3 Вересня 2014 14:12
які домовити з терористами, вбивати їх потрібно всіх без попередження.Хто домовився з Гітлером ніхто, а Путін це Гітлер номер два. Методика роботи,як під копірку точно така як у фашиста номер один.
Ау Показати IP 3 Вересня 2014 15:29
Судячи по коментарях, наші люди миру не хочуть? Хочуть продовження цієї безглуздої війни? Своїх синів і чоловіків відпускати ніхто на схід не хоче. То хто тоді має воювати?
віктор Показати IP 3 Вересня 2014 16:04
люди хочуть миру але не слід видавати бажане за дійсне
pravda Показати IP 3 Вересня 2014 21:49
ДОРЕЧІ,чому= Волинські новини =не озвучують позицію Путіна щодо припинення війни в Донбасі .А він, зокрема, закликав сепаратистів припинити наступ на донецькому та луганському напрямках,відведення укр.армії від великих міст у Донбасі не менше як на 30 км.з метою унеможливлення їх обстрілу із важкої артилерії,допуск ремонтних бригад і піідготову до зими,обмін насильно утримуваних за формулою=всіх на всіх= і ще деякі цікаві речі. Доречі ,на укр сайті =.главред= цю інформацію оприлюднено.Особисто я не вірю у щирість цієї пропозиції Путіна,але замовчувати її теж не слід.
Хенде хох Показати IP 4 Вересня 2014 06:22
Все понятно, бобик сдох.
Артем Показати IP 4 Вересня 2014 07:38
А вам придурки хотящие войны и дальше нужны трупы украинцев?Если да, идите воевать.Посмотрим какие вы вояки:)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus