USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Порошенко показав свій «мирний план» владі Донбасу

19 Червня 2014 22:28
14 пунктів "мирного плану" з врегулювання ситуації на Сході України Петро Порошенко представив легітимній владі Донецької та Луганської областей.

Очільник держави наголосив на важливості внесення змін до Конституції України щодо децентралізації влади, - повідомляє Українська правда.

Окрім того, Порошенко зазначив, що відповідний проект змін Основного Закону спрямують на розгляд Венеціанської Комісії. "Наша мета - не війна, наша мета – мир!", - наголосив він.

"Ключовий елемент: президент добровільно відмовляється від можливості призначати голів облдержадміністрацій і райдержадміністрацій, проводяться дострокові місцеві вибори і обрані депутати формують місцеву раду, яка, своєю чергою, формує виконавчий комітет", - підкреслив Порошенко.

Він заявив, що для відновлення економіки Донбасу, разом із партнерами з Євросоюзу розробили програму створення робочих місць на Сході України з перспективою інвестицій та з проектом програми з економічної реконструкції регіону.

Президент вважає, що частина загальнодержавних податків повинна залишатися в розпорядженні місцевої влади. "Зокрема, 25% податку на прибуток має залишатися для того, щоб бути стимулюючим фактором", - наголосив Порошенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
НЕЛУЧАНИН Показати IP 19 Червня 2014 23:22
а коли буде програма створення робочих місць на Західній Україні, населення якої посадило Вас, пане Президенте, у Ваше крісло ?
Джулія до НЕЛУЧАНИН Показати IP 20 Червня 2014 09:35
Хороше і актуальне питання. Але робочі місця бувають різними. Не кожен-я точно ні-схоче на заводі зміну вистоювати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus