USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Порошенко збагачується на війні, - Юлія Тимошенко

7 Червня 2017 23:51
6 червня, лідер фракції «Батьківщина» у Верховній Раді України Юлія Тимошенко з трибуни зробила гучну заяву, пишуть Новостиюinfo.

За її словами, конфлікт на Донбасі триває тому, що Президент України Петро Порошенко і Ко за допомогою нього збагачуються.

«Війна не закінчується тому, що Порошенко і його оточення на цій війні заробляють. Причина того, що війна йде, саме в цьому. Інша причина, що війна йде, в тому, що вони прикривають божевільну корупцію всередині України», - повідомила на брифінгу Тимошенко.

Вона підкреслила, що через продовження конфлікту на сході країни з кожним днем ​​зростає ненависть людей до діючої влади.

Тимошенко вже заявляла, що нинішнє керівництво країни «заробляє на збіднілих українцях».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 8 Червня 2017 00:27
ПОРОШЕНКО ЗБАГАЧУЄТЬСЯ НА ВІЙНІ, Я ТЕЖ ТАК ХОЧУ, - ЮЛІЯ ТИМОШЕНКО
! до Анонім Показати IP 8 Червня 2017 08:05
ЮЛЯ ХОЧЕ СКАЗАТИ, СКИДАЄМО ПОРОШЕНКА, НЕ БУДЕ ВІЙНИ._АЛЕ ВСЕ ЗОВСІМ НАВПАКИ, ВІЙНА БУДЕ, ДА ЩЕ Й НАБЕРЕ НОВОЇ СИЛИ, ОСКІЛЬКИ УКРАЇНА БУДЕ БЕЗ ЗАКОННО ОБРАНОГО ІНСТИТУТУ ВЛАДИ, І РАША ЦИМ ОБОВЯЗКОВО СКОРИСТАЄТЬСЯ.
двом вам до Анонім Показати IP 8 Червня 2017 08:06
Якщо ти хочеш, то не відкривай рила за когось, краще не підноси сорочки якщо не хочуть цілувати... Це перше, а друге: глянь в зеркало і запитай того блазня, що він зробив для українців і України і порівняй з ТОЮ яку смієш принижувати і критикувати. Треба бути безкінечно обмеженим, щоб так ненавидіти того, хто робив і робить добро.
! до двом вам Показати IP 8 Червня 2017 10:48
Троляки, хто вам так перекладає текст з угрофінського діалекту на українську ??? Це ж якась каша !!!
Степан Показати IP 8 Червня 2017 07:16
А цЮ кр*су вухату жаба душить, що не вона збагачується

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus