USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Посольство РФ в Україні закидали яйцями

14 Червня 2014 16:58
Більше двохсот активістів пікетують посольство Російської Федерації у Києві в зв'язку з проникненням російських танків на територію України та збитим літаком ІЛ-76, інформує Gazeta.ua.

Як повідомляє один з активістів Володимир Тищенко, перед входом у посольство активісти розмістили автомобільні покришки та пляшки з бензином.

Люди тримають плакати "Путін Х**ло", "Кремль убери руки от Украины", "Ні перемовинам з Путіним".


З припаркованих автомобілів активістів лунають українські патріотичні пісні. Автомобілісти, які проїжджають повз посольство підтримують пікетувальників гучними сигналами.

Людей під диппредставництвом РФ більшає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
ого Показати IP 14 Червня 2014 17:07
ого, какая у акции поддержка...
ОХ Показати IP 14 Червня 2014 18:47
коментар було видалено
Дончанин до ОХ Показати IP 14 Червня 2014 20:05
Не дай бог они проникнут на территорию посольства - т.е. территорию России. Россия вполне может расценить это как нападение на собственную территорию, что формально говоря, будет соответствовать истине. Это уже не украинский БМП, оставленный вчера украми на территории России (застрял в болоте).
Дончанин до Дончанин Показати IP 14 Червня 2014 20:35
коментар було видалено
Українець до Дончанин Показати IP 14 Червня 2014 20:38
коментар було видалено
Дончанин до Українець Показати IP 14 Червня 2014 20:46
коментар було видалено
Депутатка до Дончанин Показати IP 15 Червня 2014 17:06
Якщо ти дончанин, то чого сидиш на наших сайтах (їдь в Донецьк або ще краще у словянськ, там нинче повеселее и поинтереснее будет).Чи ти мєсний регіонал- сам собі плюсуєш - розвагу собі придумав таку. Знаєш, зі своїми думками можеш їхати до Кісєльова- Вам буде про що поговорити. Знаєш, д...к д....ка побачить здалека (приказка така є. українська). Тебе вже люди просто заматюкали, я так тут бачу із видалених коментів. Ну не сприймає народ оцього твого писания, ти ж сам бачиш.
У-ух! Показати IP 14 Червня 2014 20:51
А є в керівництві держави кому відповісти за дії вонижедітей...
Лучанин Показати IP 14 Червня 2014 20:59
Посольство закидали не лише яйцями, а й камінням, вибили вікна, розбили автомобілі, авантюристи провокують Путіна на війну проти України. Отакі "патріоти".
ПУ Показати IP 14 Червня 2014 21:16
коментар було видалено
Я Українець Показати IP 14 Червня 2014 23:45
І правельно роблять. Пора вже такий же порядок наводити і в Українському Криму. Так само як і москалі захвачувати будівлі, міняти стяги, поставити самопроголошеного мера, зробити референдум на приєднання Криму до України, і при тому казати ,, Ми не причому, це не ми і не наші,,. Дамо ж московії під зад, своє вернемо собі. Будьмо ж патріотами своєї землі, а не хочете, валіте туди куди агітуєте, і нема чого повітря тут псувати. Слава нашому народу. Слава нашим героям. А не тим що пишуть що одні погані продались америці, а самі готові вилизувати зад росіянам....
Депутатка Показати IP 15 Червня 2014 11:38
Молодці! Героям слава! Нехай ліліпутін скаже нам дякую, що не зрівняли те посольство разом з землею. Вони підло вбивають десятками і сотнями наших солдатів, а ми ще маємо дивитися, як протест буде виглядати на російських ЗМІ і як це оцінить ЄС? Та показати їм усім середній палець,і нехай транслюють це по всіх центральних міжнародних каналах. В печінках сидить та їхня "стурбованість" - прям маньяки якісь вічно стурбовані. І що там ще Мандошенко сказав про затриманих провокаторів? Це ті люди провокатори? Це він безхребетний мандошенко. Він мабуть хоче, щоб люди прийшли і до СіЗО чи відділку міліції і зробили там те ж саме, що і під посольством? Допоки український народ не наведе порядок за допомогою тактики "випаленої землі" різної погані, що саботує прийняття і реалізацію рішучих дій по припиненню діяльності рос. армії на сході - результату не буде.Всім і так зрозуміло - Росія веде проти нас війну. Влада - це народ. Вчорашні події ще раз довели, що ми європейці, а не раби. Слава Україні!
Яринка до Депутатка Показати IP 15 Червня 2014 12:47
Пані депутатка,ви взагалі з головою дружите???Напад на дипмісію,може привести до вторгнення Росії на територію України.Комусь дуже кортить зараз зробити все,щоб почалася війна і дати Путіну докази того,що на росіян ми напали.Ви з 300 000 бійців нацгвардії і правого сектора з танками і літаками не можете перемогти 3000 сепаратистів в Донецьку і Луганську.А що будете робити якщо сюди прийде регулярна армія росіян?
Депутатка до Яринка Показати IP 15 Червня 2014 16:48
Яринко, я з головою дружу, а чи Ви адекватно оцінюєте події? Російська регулярна армія тут вже з 24 лютого, якщо Ви не відслідковуєте інформацію і не в курсі. Знаєте, біля Порошенка всі радники з такою ж як і Ви позицією, тому і гинуть люди, вторгається рос. армія і надалі, нас годують казками про АТО, а не розповідають про реальну війну.Країною управляють страуси, як тільки загроза, або треба реагувати вже і негайно - голову в пісок. А у Вас істерія - НАПАДЕ Росія. Якщо Ви слабодухі - не засуджуйте людей, які прагнуть радикальних змін і дій (Майдан, пікет посольства, похід представників Нацгвардії до Києва, пікет Держприкордонслужби, мітинг на підтримку негайної люстрації -це події останнього періоду). Вони це роблять і для тих людей. які на це все не здатні, яким це не дано. А також і за пристосуванців, які сидять тихо і чекають, що буде далі- за своєрідних "живих трупів". А якщо нічого не розумієте, то сидіть краще і варіть манку дітям і не суньте свого носа в важливі питання. Повірте, їх вирішать за Вас і без Ваших порад та допомоги.
ви від кого депутатк до Депутатка Показати IP 15 Червня 2014 14:22
певно, від психіатричної лікарні. розкажіть краще, який придурок послав наших хлопців на літаку туди, де вони згинули. вже які могли військові експерти підтвердили, що таке тільки повний ідіот міг вчинити, або навмисно це зробити, щоб такі депутатки слиною захлинались,нічого навколо себе не бачачи.
Депутатка Показати IP 15 Червня 2014 16:56
Їх послав туди Хірант всього і всія, який орудує після 25 травня. Бо не може здійснити нових кадрових призначень в Мінобороні. Вєрниє стражи Януковича і далі зливають інфу терористам. Подумайте над цим, перш ніж приписувати мені приналежність до психлікарні, "здоровий" Ви наш.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus