USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Позачергові вибори в окрузі Єремеєва хочуть зірвати?

21 Вересня 2015 15:48
Центральна виборча комісія не може оголосити позачергові вибори на Волині у виборчому окрузі №23, де на останніх парламентських виборах було обрано народним депутатом Ігоря Єремеєва, бо Верховна Рада не надала довідки про його смерть.

Про це розповів керівник відділу взаємодії зі ЗМІ ЦВК Костянтин Хівренко, - повідомляє УНН.

«Відповідно до закону про вибори народних депутатів ЦВК може почати розгляд цього питання в тому випадку, коли до ЦВК надійде документ, який підтверджує смерть народного депутата. Іншими словами, це свідоцтво про смерть. Такого документу, принаймні за станом на п’ятницю, 18 вересня, не надходило», – відзначив Хівренко.

З його слів, оскільки довідки про смерть Ігоря Єремеєва не надходило до ЦВК, то підстав оголосити позачергові вибори у окрузі №23 із юридичної точки зору не існує.

Нагадаємо, у Луцьку прощалися з Ігорем Єремеєвим. Під час панахиди волинян закликали жити заради України та бути разом, одностайними.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
ЛЮСТРАТОР Показати IP 21 Вересня 2015 15:54
ДИБ*ЛОЇДИ
Степан Бандера Показати IP 21 Вересня 2015 16:36
То може він живий, якщо документу нема? Нащо ті вибори. Все одно оберуть до ради прогульника. Тільки нашим грошам біда
Анонім Показати IP 21 Вересня 2015 19:25
Хтось по ходу пролітає ги, якийсь лисий лідер
пр Показати IP 21 Вересня 2015 20:02
весной и так перевыборы укропы - потерпите
ВИМАГАЄМО!!! Показати IP 21 Вересня 2015 23:48
Президенту України Порошенку П.О. Голові Верховної Ради України Гройсману В.Б. Голові Центральної виборчої комісії Охендовському М.В. Вельмишановні Петре Олексійовичу, Володимире Борисовичу і Михайле Володимировичу! 31 серпня цього року на позачерговому засіданні Верховної Ради України парламентарі вшанувати хвилиною мовчання пам'ять народного депутата України по нашому 23-му Маневицькому виборчому округу Ігоря Єремеєва, який помер ще 13 серпня. Але його депутатські повноваження чомусь не були припинені – такої постанови парламент не голосував, не прогодована вона і до сьогодні. І маємо велике диво: з дня смерті пройшло вже більше півтора місяця, а Єремеєв все ще залишається нашим народним депутатом, вибори нового депутата не призначаються. Це що – хтось надіється, що він таким чином довиконує свої передвиборчі обіцянки, підвищить ціни на молоко, яке скуповував у нас за безцінь? Він і при житті вже дорогу до наших сіл забув разом з своїми обіцянками, злетів вже вище неба. Виступаючи з трибуни Верховної Ради, він жодного разу навіть не представився, що він є депутатом 23-го Маневицького виборчого округу Волинської області – мабуть соромився, що представляє сільську місцевість. Це що – хтось надіється за цей час розкрутити нового такого ж на заміну? Та не потрібно розкручувати, не треба зайвого клопоту. Серед нас є багато достойників – розумних, чесних, людей слова і діла. Тепер ми будемо вибирати тільки таких, за яких нам не буде соромно, які не будуть голосувати за диктаторські закони. Таким чином, за інформацією наших керівників району, держава витратить на ці нові вибори від 5 до 7 мільйонів гривень, чого не було б, якби вибори нардепа проходили одночасно з місцевими виборами. Просимо Вас, як найвищих керівників держави, негайно припинити повноваження народного депутата Єремеєва і призначити вибори нового депутата по нашому 23-му Маневицькому виборчому округу Волинської області. Виборці
СТИДОБА!!! до ВИМАГАЄМО!!! Показати IP 22 Вересня 2015 11:15
коментар було видалено
Маневиччанин до ВИМА Показати IP 22 Вересня 2015 09:48
А хто Ви такий шановний, що Ви виступаєте від імені виборців 23-го округу? Щось тут вимагаєте. По стилістиці Вашого допису не видно, що саме у Вас Єремеєв скуповував молоко за безцінь. Не спішіть так. Встигнете. А то Ви схожі на шакала, який дорвався до туші, після того як лев здох.
Сам шакал до Маневиччанин до ВИМА Показати IP 22 Вересня 2015 11:13
Не переймайтеся, шановний земляче "маневиччанин": я і молоко здаю на КОМО, і заправлявся на WOG за найвищими цінами, і начебто, на відміну від вас - невихованого, на шакала не подібний
виборці 23 округу Показати IP 23 Вересня 2015 19:53
Як би не сичали опоненти, а ми всеодно виберемо своїм депутатом Палицю замість Єремєєва, який те і робив, що обіцяв, обіцяв, обіцяв...
Вибере до виборці 23 округу Показати IP 23 Вересня 2015 22:18
Наша найкраща память про нього - це вибрати такого, який менше буде обіцяти, а більше робити
цікавий Показати IP 24 Вересня 2015 09:28
Довідки про смерть нема. А зарплату йому нараховують?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus