USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Парубій «розблокував» вибори в окрузі Єремеєва

16 Травня 2016 10:08
Глава Верховної Ради Андрій Парубій розпорядився передати в Центральну виборчу комісію (ЦВК) документи про смерть народного депутата Ігоря Єремеєва, який був обраний в одномандатному виборчому окрузі №23 у Волинській області, для оголошення проміжних виборів в цьому окрузі.

Про це спікер розповів в інтерв'ю, - повідомляє Цензор.НЕТ.

«Я вже дав розпорядження. І всі документи, необхідні для оголошення довиборів, відправлені в ЦВК», - сказав він.

ЦВК попросила Раду до 18 травня надати відповідний витяг або будь-який інший документ, що підтверджує смерть Єремеєва, для можливості оголошення довиборів в окрузі №23 на 17 липня.

Історія з призначенням виборів у 23-му виборчому окрузі з центром у Маневичах та трагічною смертю колишнього народного депутата Ігоря Єремеєва доходить до абсурду. Виборці майже рік не мають власного представника у парламенті, а профільне міністерство юстиції не визнає, що людини немає у живих. Відтак ЦВК не могло оголосити виборів.

Нагадаємо, що Ігор Миронович після невдалого падіння з коня отримав травми не сумісні з життям. Трагедія сталася у серпні 2015 року. Відповідно до українського законодавства повноваження депутата припиняються у зв'язку з його смертю. Документом, що підтверджує це, є свідоцтво. Втім досі його не було ані у парламенті, ані в Центральній виборчій комісії.

До слова, попри те, що 10 травня, ЦВК оголосила вибори у чотирьох округах в Україні, де народні депутати набули інших посад, на Волині цей процес затягувався.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
АС Показати IP 16 Травня 2016 11:16
Палицю виберуть якщо він ще захоче стати депупатом.Тому що інших не має
Виборець до АС Показати IP 16 Травня 2016 11:45
вірив в Плицю але своєю участю в конфлікті митниці на стороні Никитюка він собі серйозно підмочив довіру..а коли іде переділ митниці то і про бурштин всі забули
Ж Показати IP 16 Травня 2016 17:39
Ставте коректні посилання на джерело інформації
ОБКРАДЕНІ ПЕНСІОНЕРИ до Ж Показати IP 16 Травня 2016 21:42
конкретне джерело інформації: - ПЕНСІЙНО-ІНДЕКСАЦІЙНИЙ ПРОКЛЯТИЙ ВОР-президент порошенко !!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus