USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Прокуратура «наїхала» на депутата

20 Березня 2012 19:02
У прокуратурі вважають, що дії представника фракції «Фронту Змін» Павла Данильчука (на фото) підривають престиж та авторитет Луцької міської ради.

Про це йдеться у поданні заступника прокурора Луцька Валентина Агайбірова.

У поданні зазначається, що замість Данильчука 1 грудня 2011 року під час другого пленарного засідання 16-ї сесії Луцької міськради голосував хтось інший, адже, як стверджує прокуратура, депутата у сесійній залі не було.

Зокрема йдеться про розгляд питання про Положення про управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради.

«Встановлено, що електронною карткою для голосування скористалась невстановлена стороння особа, оскільки вказаний депутат під час голосування в сесійній залі не перебував та за вказане рішення особисто не голосував», - йдеться в документі.

Ці порушення, як стверджує прокуратура, «підривають престиж та авторитет органу місцевого самоврядування».

Відтак, у прокуратурі вимагають невідкладно усунути порушення та вжити дієвих заходів, аби не допустити такого надалі.

Як розповів голова регламентної комісії Луцької міської ради, яка розглядала подання, Святослав Боруцький, комісія вирішила донести до уваги депутатів міськради це подання, щоб подібні інциденти не повторювалися.

Натомість сам Павло Данильчук підтвердив, що не голосував за цей проект рішення. За його словами, це може бути збій системи, або інші технічні моменти, до яких він не причетний. Також депутат додав, що нікому не доручав голосувати від його імені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
виборець Показати IP 20 Березня 2012 19:51
А хто в сесійній залі сидить поруч з Данильчуком? Може сусіди допомогли і скомпроментували.
Здрасте Показати IP 20 Березня 2012 21:47
Тупа відповідь прокуратури на запит Гузя щодо бухання ківерцівського прокурора в робочий час. Голосування картками розповсюджене явище в 90% провладними депутатами.
Zavtramen Показати IP 20 Березня 2012 22:15
Валентина Агайбірова - подай протест на депутатов Верховно зРады! - заканчивай пЕариться на кроликах)))
оЛЕСЬ Показати IP 20 Березня 2012 23:47
Сосунок він, а не депат...
Лучанка Показати IP 21 Березня 2012 01:33
А толку з того, що Дєндібєрін там сидиить, постійно жуйку жує, як корова. Депутати від фронту змін - прикол! Один кантузію переніс в молоді роки і пішов на дембель, інший понакупляв дипломів економіста та юриста, а таку пургу несе, нібито всього три класи в Любешівському районі закінчив
виборець Показати IP 21 Березня 2012 10:18
добре зробили- тепер будуть ходити на сесії.Бо для того він просився стати наймитом у своїх виборців.А зараз повиростали корони на головах що не підійди.
Bert O-Nill Показати IP 21 Березня 2012 10:58
Правильно, панове, тепер опозиція мусить за собою слідкувати. Так і демократія кується. А то за справедливою критикою влади власних огріхів не видно.
Олександр Пиза Показати IP 22 Березня 2012 16:56
Прошу автора показати тут місце в поданні прокуратури де звинувачується Павло Данильчук або ТУТ же вибачитись перед ним.
AntiUkr Показати IP 22 Березня 2012 18:43
Мочить надо нациков в сортире.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus