USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Дячуку дали управління

1 Грудня 2011 15:02
Новостворене управління транспорту та зв’язку луцької мерії очолив депутат міськради Рустам Дячук.

Цей підрозділ муніципалітету обранці громади створили 1 грудня під час другого пленарного засідання 16-ї сесії Луцької міськради, - пише ЗІК .

Власне, депутати відділили від управління економіки мерії відділ транспорту та зв’язку, надавши йому статусу управління. Цю структуру очолив депутат міськради Рустам Дячук, який до цього керував відділом.

Під час обговорення питання про затвердження Положення про управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради голова «транспортної» комісії Олена Голєва зауважила: «Не потрібно роздувати штат міської ради, адже виборці цього не зрозуміють». Також вона додала, що українців чекає економічна криза, тому коштів на такі витрати не буде.

Позафракційний обранець громади Богдан Шиба зауважив: мовляв, криза для більшості українців і не закінчувалась. «Говорити ж про те, що вона настане, якщо Дячук стане начальником управління – некоректно», - сказав він. Тож Шиба попросив не переходити на особистості.

Проти переходу на особистості виступив і Луцький міський голова Микола Романюк. «Сьогодні є Дячук, завтра його не буде», - зазначив мер.

Врешті-решт, проект рішення депутати міськради таки підтримали. Таким чином, новоствореним управлінням транспорту та зв’язку міськради керуватиме Рустам Дячук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Орест Показати IP 1 Грудня 2011 17:24
"Сьогодні Дячук є, завтра його не буде" :) - побачимо:)
вк Показати IP 1 Грудня 2011 22:35
От непотопаєме ... в чому секрет?
Гість до вк Показати IP 2 Грудня 2011 09:39
Дячук дуже коректна і грамотна людина. Його місленнч - це конгломерат стійкості та пластичності спрямоване на захист людей, що неподобаеться декому.Його думки і мислення не всилах переварити ті хто суеться кудись по тропі прокладеній кимось.
Каріна Показати IP 1 Грудня 2011 23:22
А завтра Голева
[[ Показати IP 2 Грудня 2011 08:36
Мені де небуть аби директором. Щоб було управління потрібна відповідна кількість штатних одиниць. От де наші грошики. Ох Романюк, Романюк.
Тату Показати IP 2 Грудня 2011 10:48
Романюк буде підстилати перинку під Дячука доти, доки ТЕ буде депутатом ЛМР. Він формує групку керованих депутатів, щоб можна було протискувати свої питання. А Дячук це ВОНО, яке без совісті та честі, а зато гонору....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus