USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Проросійський президент Болгарії взявся до виконання повноважень

22 Січня 2017 16:09
У Софії пройшла інавгурація 5-го президента Болгарії Румена Радева, який переміг на виборах у листопаді 2016 року.

Церемонія інавгурації відбулася в Софії на площі Святого Олександра Невського, інформує Еспресо.

Нагадаємо, на виборах президента Болгарії у листопаді 2016 року переміг кандидат від Соціалістичної партії генерал Румен Радев.

"Сьогоднішня церемонія має глибокий сенс: надія на зміну, яка чекає всіх нас. Я хочу подякувати президенту Плевнелієву та всім президентам до нього, за їх зусилля щодо побудови демократичної Болгарії", - заявив президент Болгарії Румен Радев під час церемонії.

Як повідомлялося, одним з перших його завдань є розпуск парламенту, призначення тимчасової адміністрації й призначення дострокових виборів.

Зазначимо, що соціаліст Радев неодноразово закликав до покращення відносин з Росією та скасування антиросійських санкцій, запроваджених ЄС.

Радев раніше заявляв про те, що Крим є українським де-юре, але російським де-факто, і що Росія не є ворогом Болгарії.

Раніше повідомлялося, що Плевнелієв, який сьогодні залишає свою посаду, закликав свого наступника Румена Радева засудити анексію Росією українського Криму і продемонструвати пронатовську і проєвропейську позицію Болгарії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Активіст Показати IP 22 Січня 2017 18:10
Заголовок дуже некоректний. Президента вибрав народ Болгарії, і це їхнє щастя чи горе, куди він їх заведе. А ліпити ярлики це низько. Наш антиросійський, ну і що? Де реальні результати за три роки роботи?
она Показати IP 22 Січня 2017 19:18
България хорошая страна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus