USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Путін пообіцяв Криму три офіційні мови

18 Березня 2014 14:34
Президент Росії Володимир Путін заявляє, що на території Криму буде три офіційні мови: російська, українська і кримськотатарська.

Про це він заявив під час вистпу в російському парламенті з приводу кримського питання.

Зі слів Путіна, Росія буде поважати всі етнічні групи Криму.

Нагадаємо, вчора ж ввечері російський президент підписав указ про визнання Криму «суверенною й незалежною державою», а сьогодні розпорядився схвалити проект договору про «прийняття Республіки Крим до складу Російської Федерації».

Зазначимо, «референдум» 16 березня в Криму офіційний Київ і міжнародна спільнота називають нелегітимним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
ВВС Показати IP 18 Березня 2014 14:47
Путін своє зробив - забрав Крим і далі він не піде! А ось оголошена мобілізація - це запудрювання мізків людям! Під цей шумок розкрадуть виділені 7 млрд., а спишуть на типу підготовку, таку ситуацію...! Організація зборів, парочка стрільб варті таких грошей?:) Ви думайте хоч трохи як вам брешуть! Чи будуть сучасне озброєння для армії купувати? Так таких грошей не вистачить! В черговий раз розвели людей з використанням ЗМІ та істерикою, а люди повелися і повірили, погодившись на урізання зарплат, пенсій, соцвиплат ... Ось так діють «по новому»!:(
ссв до ВВС Показати IP 18 Березня 2014 15:12
а ви впевнені що за місяць - другий не почнеться війна? буду радий якщо її не буде і ці гроші зап'ються холодною водою, а якщо ні? хтось питатиме мене чи вас чи можна припаркувати танк під хатою?
Юрій до ВВС Показати IP 19 Березня 2014 11:01
Вже по плану забрати Донецьк і якщо не помиляюсь Луганськ! Краще нехай розкрадуть тих 7 млрд ніж почнеться війна а ми не готові
українець Показати IP 18 Березня 2014 14:50
Хай ще китайську введе
китаєць до українець Показати IP 18 Березня 2014 15:37
А у прикордонних з Китаєм районах вчать і нічого!:)
А нельзя Показати IP 18 Березня 2014 14:54
А нельзя было сразу ввести в Украине два гос. языка? И не было бы тогда всего того, что мы имеем сегодня ...
Анонім до А нельзя Показати IP 18 Березня 2014 15:04
Вам хтось не дає розмовляти російською ??? Чи давайте ми зразу після того як Росія зробить в себе Українську державною то ми після них і російську...!!!
Александр до Анонім Показати IP 18 Березня 2014 15:13
Ух ты, можно я присоединюсь к дискуссии: тогда если спор на таком уровне, давайте уберем понятие государственного языка вообще)) мне никто не мешает говорить на русском, а вам на украинском кто-то мешает?
Юрій до А нельзя Показати IP 19 Березня 2014 11:06
Це все планувалось довгий час щоб захопити Україну і щоб Росія поглинула її. Як б не студенти то б їхні плани спокійно здійснилися.
Українець Показати IP 18 Березня 2014 16:15
Народний депутат Анатолій Гриценко пропонує виконуючому обов’язки президента України, голові Верховної Ради Олександру Турчинову написати заяву про складення повноважень. «Врешті, пригадайте нашу з вами розмову, напередодні Майдану, коли Ви сказали: «От вийде на волю Юля, я взагалі відійду від партії і політики, займуся чимось більш цікавим і гармонійним для мене – служба в церкві, написання книжок»... Пригадуєте? Займіться, Олександре Валентиновичу, – і вам від того буде легше й гармонійніше, і всій нашій країні», – зазначив Гриценко.
https://m.vk.com/id2 Показати IP 18 Березня 2014 19:29
Против кого борется Украина? России? Нет против самих себя! Мой отец Украинец и дед(ветеран) кто я(родился в дальней Сибири,и таких Миллионы!живу в Тюмени!украинская диаспара по численности на третьем месте) и сколько нас!Пр***рали Крым или отдали самим себе? Слава Киевской Руси!!!!!!!!! :(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus