USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Рада збереться на позачергове засідання

26 Липня 2014 11:34
Президент України Петро Порошенко, Голова Верховної Ради Олександр Турчинов та Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк разом з керівниками фракцій обговорили схему взаємодії гілок влади в умовах відсутності коаліції у парламенті. Про це інформують у прес-службі президента.

Усі керівники фракцій, присутні на нараді, ухвалили спільне рішення про проведення в четвер наступного тижня позачергового пленарного засідання Верховної Ради.

Планується, що позачергове засідання відбуватиметься частково у закритому режимі, де обговорять низку питань, пов'язаних з розслідуванням причин катастрофи літака «Малайзійських авіаліній» МН17, зокрема, Угода про використання Цивільних поліцейських сил.

Президент, Голова Верховної Ради, Прем’єр-міністр разом з керівниками фракцій парламенту дійшли згоди щодо невідкладного повернення до розгляду законопроектів "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2014 рік" та "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України". Депутати також мають намір розглянути питання вотуму довіри до Прем’єр-міністра.

Президент ще раз наголосив, що розпад коаліції у Верховній Раді не має паралізувати роботу парламенту і не є правовою підставою для відставки Уряду. Глава держави розраховує на подальшу спільну роботу з Арсенієм Яценюком і усім складом Кабінету міністрів, що не виключає кадрового підсилення урядової команди.

Петро Порошенко, Олександр Турчинов, Арсеній Яценюк, разом з керівниками фракцій спільні в тому, що розпуск коаліції не повинен стати на заваді ухваленню важливих рішень, необхідних всій Україні й кожному її громадянину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Lutsk Показати IP 26 Липня 2014 13:12
Жити по новому??? А це як? В дірявому лахмітті з протягнутою рукою, працюючи "за єду" на дядю в Києві з мільйонними рахунками в банках? В країні щось змінилося??? Не схоже на те... Яник крав з бюджету, ці - обдирають народ, розказуючи казочку про Європу. На посадах багато де ті ж запроданці старого режиму, бюрократія і ідіотизм як був, так і залишився. Яйценюх геть втратив відчуття реальності - які нафіг додаткові податки можуть бути в країні, де найбільна кількість податків в Європі, найдорожчий бензин, мінімалка після сплати податків - навіть не 100 доларів, народ мало не жебракує, після стрибка долара додали 3% до з/п - і сиди, жуй. І то на тлі щотижневих заяв про то, як зашибісь виконали бюджет на 100 з хвостиком відсотків, і які мільйони надходять щодня. БТР йому, бідненькому нема чим заправити - а де ж мільйони, які збирають люди на армію? Де мільярди, виділені урядом? Процентики крутять в банку? Ну так, людині з їх статками просто НАСРАТИ на рядового українція з його проблемами - його і 90% тих, хто дорвався в Кабмін, АП, ВР ніяка криза не хвилює. Як то ще в указі про мобілізацію написали лише народних депутитів, як таких, що не підлягають а не їх сім'ї? От якби економія почалася б не з народу, а з відмови уряду, ВР, АП від багатотисячних зарплат.... Ну і наостанок - істерія уряду на тему "відбудови Сходу". Стояли на площах з трикольоровою ганчіркою, волали "РАССИИИИЯЯЯЯ"??? Вперед, років зо 5 поживіть як хочете, на мінімалку, а активним "протестувальникам" і любителям Рашки, які організовували там референдуми, стояли на мітингах, раділи терористам і співпрацювали з ними, дати вибір - працювати "за жрать", відбудовуючи міста і латаючи дороги, або сидіти мінімум 5 років. Ну і Ахметку і інших місцевих товстосумів непогано було б потрусити добре. Бо відбудовувати тим засранцям ЇХ міста, тримаючи впроголодь решту країни - злочин. Як і амністія за злочини типу захоплення заручнпиків, теракт, тероризм, фінансчування тероризму... То виходить так - терориста випустимо на волю і хай собі радіє, а хлопців з заходу країни - в землю. За теракти, як і їх фінансування кара має бути одна - до стінки (довічне - зайва трата коштів на утримання наволочі). Якого милого ми маєм затягувати паски (і так нема уже куди) через ідіотів, які самі в більшості своїй допомогли розвалити свої ж домівки, прагнучи в "русскій мір", а тепер як побачили суть того гівна - "ми бідні-нещасні, ми за Україну", "панять і прастіть".
Анонім до Lutsk Показати IP 29 Вересня 2014 15:11
То вони розвалювали свої домівки, чи ті "хто має затягувати паски"? Чи вони і зараз їх розвалюють?)) І з чого ви взяли, що вони за Україну? Ви для себе з'ясуйте, ви за Україну з Донбасом чи без? То відпустіть їх, щоб вони і далі волали "Расия"!
Olha Показати IP 26 Липня 2014 13:55
Україні не потрібен уряд неграмотного бидла.Треба створити технічний уряд. Таким чином можна було б швидше мирно врегулювати ситуацію.
Lutsk до Olha Показати IP 26 Липня 2014 14:30
А ху-ху не хо-хо? Може тобі ще Х*йла президентом, Лаврова главою МЗС, Стрєлкова міністром оборони, а парламент чисто з "русскоязичних" набрати? Нема ніяких "представників Сходу",Убивці кажеш... Донецька і Луганська області - Україна, а наволоч, яка там зараз орудує заслуговує одного - кулю в лоб.
Olha до Lutsk Показати IP 26 Липня 2014 16:27
Вам би в пір'ях скакати ,а ви коменти намагаєтесь писати.
Петька до Olha Показати IP 29 Вересня 2014 14:52
Їдь в Мордор, ватна прокладко - хто не скаче - той москаль!)
Lutsk Показати IP 26 Липня 2014 14:32
Покерував уже правда один "легітимний" "представник Сходу".зі своїми посіпаками. Результат всі бачать. Охота ще раз?
123 до Lutsk Показати IP 29 Вересня 2014 14:55
Я думаю, що східняки теж не раз потім локті кусали через преза, якого так підтримували.. Він то бабло на Донбас давав з бюджету - донеччина була найбільш дотаційним регіоном. Але ж простим людям хіба крихти падали - сім"я і "наближені" все встигали попиляти..
з Луцька до Lutsk Показати IP 29 Вересня 2014 14:56
Будуть вам посіпаки з "центру" і теж нічого не змінеться! Чого така жада на "царя", який повинен осісти у Києві і всіма керувати? Коли ви вже розуму наберетесь? Країна неляканих ідіотів...:(
Дончанин Показати IP 26 Липня 2014 14:38
Следующий состав парламента будет формироваться исключительно для спешно созданной под нового президента «Партию развития Украины» — это та же самая «Партия регионов», переформатированная из «УДАРА», из «Свободы» и «Правого сектора». Причем, радикалам позволят абсолютно без какого-либо вмешательства выяснить между собой, кто из них влиятельней. А также протянут в Раду маленькую и непопулярную «Радикальную партию Ляшко», что бы дать ей так называемую «золотую акцию», а ему самому — место спикера. Такая ситуация гибельна как для «Батькивщины», так и для Юлии Тимошенко. Порошенко не преминет свалить на них всю кровь и грязь Майдана и гражданской войны. И не менее гибельна для Коломойского, который первым сообразил создавать частные банды и захватил очень серьезные активы в Днепропетровске, Запорожье, Одессе и еще много где. А задача Порошенко — все захваченное отнять.
Лугандон до Дончанин Показати IP 29 Вересня 2014 14:57
Ти вже би хоча б писав Путін-бацька!.. Умру за Пуціна!.. чи ще якусь тупу охінею. Політолог з тебе, звичайно,.. попахує калом..
Дмитро до Лугандон Показати IP 29 Вересня 2014 15:10
Донеччанин все правильно написав. А ти - промитий американцями агент ФБР. Ви такі странні, вам факти ф морду тикають а ви - не вірите.
Петро Показати IP 29 Вересня 2014 15:48
Луцьк абсолютно правильно написав. Люди жебракують виживають за зарплати і пенсії а "вони " йдуть в Європу!!! нащо така Європа ? це для багатіїв Європа круто а простим як щоб дітей погодувати кожен день і одягнути і кварплату заплатити і ліки ще які дорогі до речі а обіцяв Яценюк що будуть менші ціни на ліки бо порівнював з попередньої владою -що вони значно завищували ніж в інших країнах А ТЕПЕР що ? які ціни????????????погляньте ? куди та Європа веде нас? порошенко яценюк -що вони для простихлюдей роблять? теж що і попередники??!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus