USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Романюк звільняє радника Пащенка

11 Червня 2013 22:04
У Луцького міського голови відтепер буде менше радників. Розпорядженням від 11 червня, текст якого розміщений на офіційному сайті міськради, Микола Романюк звільняє з посади радника Володимира Пащенка.

У документі йдеться, що від 14 червня Володимир Пащенко перестане бути радником Романюка. Також зазначається, що звільнення відбувається за угодою сторін, а підставою для нього стала заява Пащенка.

Крім того, у розпорядженні йдеться, що міський голова доручив виконкому утримати з Пащенка кошти за три календарні дні щорічної відпустки за період роботи з 20 липня 2012 до 19 липня 2013 та за 11 календарних днів щорічної відпустки, використаної в рахунок цього ж періоду.

Варто зауважити, що крім Пащенка у Миколи Романюка - ще два радники: Борис Сорока і Микола Іванюк.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Влас Показати IP 11 Червня 2013 22:55
А де Кривицький?
Вова Показати IP 12 Червня 2013 11:21
був один нормальний чоловік і тому з "синяком" набридло співпрацювати.
Александр до Вова Показати IP 12 Червня 2013 11:42
Точно! Спать по утрам не дает "нормальному человеку", излишне обремененному умственным трудом.
спецексперт по кадрах Показати IP 12 Червня 2013 13:46
Романюк починає розрізняти, де лайно, а де - спеціаліст. Кадрове питання в Луцькій міській раді - найгостріше. Таких педарастів-пащенків там тьма. Там терміново потрібна серйозна кадрова чистка, якщо не революція.
мерія до спецексперт по кадрах Показати IP 13 Червня 2013 10:35
як проспиться то напевно починає розрізняти, де він і хто він. в мерії кадрове питання нестоїть взагалі ніяк. хто має голову і знає собі ціну давно покинули цей притулок невдах і підлабузників. а от питання алкоголізму на робочому місці поставлено як потрібно, хто з мером не п,є то стукач і гадина. зміни потрібні однозначно, розігнати цю зловонну клоаку і край. толку з роботи у нас всеодно немає, тільки очковтирання і фальсифікація результатів роботи.
Володька Пащенко Показати IP 12 Червня 2013 14:16
Якби не дружина Олена то Пащенко до цих пір сосав-би, а так за її грошики побудував бізнес тай ще й піднявся. Романюк молодець що звільнив ТУПАКА!!!!!! Нехай далі в теніс грає!
ВІталій до Володька Пащенко Показати IP 13 Червня 2013 10:11
Заздрість велика сила! Володимир Пащенко є клієнтом нашої фірми не один рік. Для надання послуг ми досить часто буваємо і в нього вдома, і на спорткомплексі. Олена та Володимир - культурні і виховані люди, ніразу від них грубого (не то що нецензурного) слова непочуто було, завжди привітні та врірноважені. І вихованню діток приділяють дуже багато уваги. А те що вміють вести бізнесові справи і добиваються успіху то зайвий раз доводить, що мають хист і знання та повагу партнерів. Створити спортивний комплекс для оздоровлення лучан це зовсім інше ніж будувати всілякі буратіни та пивнушки! Так тримати пане Володимир, а романюкові шавки тільки підгавкувати вміють, бігатим за пивом для мерка та вилизувати йому заднє місце!
Ізя Показати IP 12 Червня 2013 23:12
у всякому разі пащенко має власний бізнес, а не краде громадські кошти і цілує попу меру та іншим "покращувачам" нашого з вами життя!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus