USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Російських десантників, яких затримали в Україні, відпустили

31 Серпня 2014 09:15
Всі російські десантники, які були затримані в Україні, повернулися додому, повідомляє Українська правда з посиланням на "Ехо Москви".

Їм нададуть психологічну допомогу, повідомив заступник командувача ВДВ генерал-майор Олексій Рагозін, оскільки "самі військовослужбовці переживають про те, що трапилося".

Рагозін додав, що переговори були дуже непростими. З його слів, російська сторона "з перших хвилин затримання десантників робила все, щоб якомога швидше повернути їх".

Як відомо, 25 серпня поблизу Дзеркального Амвросіївського району Донецької області спільна оперативна група Збройних сил України та СБУ затримала 10 військовослужбовців 331 полку 98 Свірської дивізії Повітряно-десантних військ ЗС РФ.

У Міноборони Росії пізніше заявили, що десантники перетнули кордон під час патрулювання. Цю ж версію в п'ятницю підтвердив президент Росии Володимир Путін.

До слова, після затримання російських десантників, йшлося про те, що диверсантів судитимуть в Україні. Зокрема, російським десантникам 98-ї гвардійської повітряно-десантної дивізії закидали незаконний перетин кордону та володіння зброєю.

Також йшлося про те, що десантників будуть міняти на українських бійців, полонених під Іловайськом. За станом на 1 годину ночі про долю українськіх вийськових нічого не повідомляється.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
гiсть Показати IP 31 Серпня 2014 10:13
Слава Богу,що вiдпустили.Хай всi дiти додому вертаються.
мері Показати IP 31 Серпня 2014 10:32
а наших чому не відпустили! що за переговори невідомо
Анонім до мері Показати IP 31 Серпня 2014 10:40
з луни звалилась? вже яку сотню переправили з росії...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus