USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Розенблат незаконно прийняв присягу депутата, - Лещенко

2 Липня 2017 11:17
Розенблат незаконно прийняв присягу депутата, тому що на той момент був сумісником, пише нардеп БПП Сергій Лещенко на сторінках видання "Страна. юа".

Нагадаємо, у Верховній Раді - новий корупційний скандал. Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура зажадали зняти депутатську недоторканність з двох народних депутатів, запідозрених в отриманні хабарів і організації схеми навколо видобутку бурштину

Зі слів Лещенка, якщо Поляков - це просто дрібний шахрай, який на хвилі Майдану проліз в Раду, то Розенблат - більш важкий випадок. На його думку, це симптом зрощування влади та бізнесу.

"Мені за допомогою Dasha Romanenko вдалося отримати документальні підтвердження того, що Розенблат незаконно прийняв присягу депутата, тому що на той момент був сумісником. Уже сівши в крісло Ради, він продовжував бути директором фірми в німецькому Дортмунді, де у нього сімейний бізнес. Взагалі незрозуміло, навіщо Розенблата і таким, як він, мандат, крім як для отримання додаткових бізнес-можливостей. За сумісництвом Розенблата мною подано документи в НАБУ і Генпрокуратуру", - йдеться у тексті допису Лещенка.

До слова, детективи НАБУ затримали охоронця народного депутата БПП Бориса Розенблата під час отримання хабара.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Алина Показати IP 3 Липня 2017 01:20
та не был он по совместительству, он сразу написал заявление, а вы все забываете, что бюрократия в нашей стране тупо тянет время всегда! И не надо говорить о том, что цель Розенблата была увеличивать свои бизнес возможности, он реально много сделал для Житомира и для людей
Марина Показати IP 3 Липня 2017 01:26
Та цей Лещенко, ще той товарісч, за ним куча усілякого лайна тянеться, нехай на себе подивиться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus