USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Саакашвілі бореться проти тих, на кого вкаже Банкова, – екс-нардеп

23 Лютого 2016 16:30
Колишній народний депутат, голова Центру досліджень політичних цінностей Олесь Доній упевнений, що якщо «Антикорупційний форум» Міхеїла Саакашвілі зайде до Верховної Ради, він буде працювати в унісон з командою президента Петра Порошенка. Про це він сказав в інтерв'ю «Главкому».

З його слів, в «Антикорупційному форумі» вплив президента величезний, оскільки він створюється фактично з людей з Блоку Порошенка.

«Саакашвілі бореться проти тих, хто визначається як мішені для Адміністрації президента - Яценюк і Коломойський», - сказав Доній.

До слова, як повідомлялося у ЗМІ, Саакашвілі розпочав передвиборну кампанію, почавши активно їздити по регіонах. У рамках агітаційного туру "Руху за очищення" в декількох українських містах пройдуть антикорупційні форуми за участю Саакашвілі. Зокрема, 26 лютого голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі приїде до Луцька.

ЧИТАТИ ПОВНЕ ІНТЕРВ’Ю. ОЛЕСЬ ДОНІЙ: Я ЗНАЮ ПОРЯДНИХ ЛЮДЕЙ, ЯКІ ЗМІНИЛИ Б КРАЇНУ НА ПОСАДАХ МІНІСТРІВ, ПРЕМ’ЄРА, ПРЕЗИДЕНТА

Олесь Доній – один з організаторів та лідерів студентського руху в період боротьби за незалежність України, активний учасник Помаранчевої революції та Євромайдану – знає, як твориться історія української політики.

З одного боку, аналізуючи поточну політичну ситуацію, він виводить логічні прогнози на майбутнє. З іншого, згадує під час розмови фразу свого товариша Леся Подерев’янського: «Це Україна, логіка тут не працює».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Андрій Показати IP 23 Лютого 2016 16:36
Ще один рехформатор озвався. Вже показав, чого вартий.
Підтримую до Андрій Показати IP 24 Лютого 2016 09:02
Зараз кожен щось реформує когось в корупції звинувачує а себе восхваляє...Але як голосував з Януковичем то вже забув ...люди незабули...В смому рідному окрузі не обрали депутатом де обирався разі 5...а хоче щоб йому всі люди повірили)))
маруся Показати IP 23 Лютого 2016 17:46
шо, олесику - телесику, мало від свободівців получив за підтримку бюджету януковича?
Анонім Показати IP 23 Лютого 2016 19:42
цікаво, дорога Одеса-Рені уже відремонтована, бо влітку захочеться на море, зовсім нема бажання товктися по ямах, якщо губернатор катається по Україні, значить в області робота кипить і налагоджена. Навіть наші українські туристи можуть принести нормальні гроші жителям Одеської області, але найголовніше тут стан доріг, а вони були минулого року в плачевному стані.
антонім до Анонім Показати IP 24 Лютого 2016 14:55
а що губернатор повинен ремонтувати дороги? запитай у гунчика чи палиці чому не поремонтована дорога Луцьк-Львів (ч\з Радехів)?
Вчитель Показати IP 24 Лютого 2016 15:28
Я не політик, але слідкую за політичним життям країни і на мою думку Олесь Доній самий слизький із всіх демократів. Проліз в політику на критиканстві і стоянні на майданах, але своїм розумом нічого не вміє зробити як тільки язиком ляпати. Через отаких горе-політиків так і живемо, бо вони крутяться тільки де є якась вигода, підбурюють людей, а потім за їх спинами пруться в депутати, щоб там одержати свої політичні девіденти. Подивіться люди, вони ніде не працюють, а живуть не гірше Яника. Не вірте їм і не обирайте більше,бо вони нічого самі не вміють, як тільки критикувати і розхитувати. Хай поїде в Ато, покаже на що здатен .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus