USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Саакашвілі розповів деталі свого видворення з України

12 Лютого 2018 20:33
Лідер партії "Рух нових сил" Міхеїл Саакашвілі розповів про своє сьогоднішнє затримання та депортацію до Польщі.

Про це повідомляє УНІАН.

«В кафе увірвались, посадили в бус. Вони намагались закрити мені очі, завязати руки. Посадили на літак, який довго кружляв по Києву. Висадили в Борисполі, потім підігнали літак, скрутили руки і грубо посадили на нього», - розповів Саакашвілі.

Він заявив, що кримінальна справа проти нього сфальсифікована і таким чином його просто намагаються позбутися.

«Маємо зрозуміти, що нас постійно розводять. Ми маємо розуміти, з ким ми маємо справу. Кримінальна справа проти мене – повна фальш. Путін і Порошенко і Іванішвілі хочуть від мене позбутись. Нам треба спокійно реагувати на їх слабість, реагувати силою духу. Це не президент і не мужчина, це підлий барига який хоче занепастити Україну. Це все показує наскільки вони слабкі», - заявив опальний політик.

Наразі політик перебуває на території Польщі.

Як повідомляє Корреспондент, під Адміністрацією Президента проходять протести прихильників Саакашвілі.

Нагадаємо, 12 лютого Саакашвілі був затриманий правоохоронцями у Києві в ресторані «Сулугуні», після цього, за словами його соратників, був вивезений у невідомому напрямку.

Пізніше у Державній прикордонній службі України заявили, що Саакашвілі повернуто до Польщі, звідки він прибув у порушення українського законодавства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
я Показати IP 12 Лютого 2018 21:05
І що, Саакашвілі сидячи НА літаку кружляв ПО Києву????? І йому не було холодно? Добре що хоч до літака везли В бусі, а не НА бусі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus