USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

ДПСУ: Саакашвілі відправили до Польщі

12 Лютого 2018 17:55
Лідера «Руху нових сил» Міхеїла Саакашвілі у відповідності до наявних судових рішень видворили з України. Про це повідомив речник Державної прикордонної служби України Олег Слободян.

За його словами, сьогодні, 12 лютого, військові Державної прикордонної служби спільно з представниками Міграційної служби та Нацполіції довели до відома політика рішення про його повернення до країни попереднього перебування.

Речник ДПСУ нагадав, що 22 вересня 2017 року Мостиський суд Львівської області визнав М. Саакашвілі винним у незаконному перетині кордону України.

Окрім того, З січня 2018 року Окружний адміністративний суд Києва відмовив політику у позовних вимогах до державної міграційної служби у визнанні його біженцем.

6 лютого Окружний адмінсуд суд Києва повторно не задовольнив скаргу Саакашвілі на рішення Міграційної служби про відмову в оформленні документів про визнання біженцем або особою, яка потребує додаткового захисту.

«У відповідності до наведених вижче судових рішень дана особа перебувала не території України незаконно, а тому, із дотриманням усіх юридичних формальностей була повернута до країни, звідки прибула, порушуючи вітчизняне законодавство», - йдеться у повідомленні.

Він не вказав назву країни, однак раніше повідомлялося, що український кордон Саакашвілі перетнув на Львівщині з боку Польщі.


Нагадаємо, у понеділок, 12 лютого, у Києві біля ресторану "Сулугуні" на Музейному провулку затримали лідера "Руху нових сил" Міхеїла Саакашвілі. Соратники політика стверджували, що його мають відвезти до аеропорту "Бориспіль", аби депортувати з України. Згодом у ЗМІ з`явились повідомлення, за якими політик вилетів до Польщі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
остап Показати IP 12 Лютого 2018 17:59
Клоун поїхав - цирк залишився
скоріше психлікарня до остап Показати IP 12 Лютого 2018 19:11
головні артисти цирку - президент і його свита. решта населення - глядачі, які сміються із самих себе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus