USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Садовий залишається мером Львова

27 Жовтня 2014 08:32
У прямому ефірі проекту “Ніч виборів” лідер партії “Об’єднання” Самопоміч ", міський голова Львова Андрій Садовий розповів про те, чому необхідно терміново провести вибори в органи місцевого самоврядування, і про те, чому він залишається на посаді міського голови Львова, - повідомляє УНН.

Зі слів Андрія Садового, “українці хочуть змін, хочуть реформ, і вони готові до реформ”.

“Але справа в тому, що наші політики до них не готові, оскільки бояться втратити рейтинг. Не проводячи реформи, вони і так втрачають рейтинг. Але ж є наша країна, яку ми втрачаємо”, — підкреслив він.

Політик також сказав: “Сьогодні в Україні війна, і я переконаний, що всі тверезомислячі сили повинні бути і працювати разом, але повинні бути свої принципи. Я категорично проти квотного розподілу посад, адже це призводить до руйнування країни — коли на міністерські посади призначають людей, які не готові — „помічник“ „помічника“. Ми повинні мати адекватних, якісних і самодостатніх міністрів”.

Також він додав, що залишається працювати на посаді міського голови Львова: “Ви бачите, що я 50-й у списку і 13% — це для мене не прохідний бар’єр, тому я залишаюся працювати на посаді міського голови. 49 людей у ​​списку краще за мене — це фахівці і професіонали. Якщо я поставив мету об’єднувати, то потрібно все віддати. Також, я діючий міський голова, і моя каденція закінчується наступного року. Це було б не зовсім відповідально в такий час. Тому я прийняв таке рішення”.

Нагадаємо, згідно з результатами різних екзит-полів, партія "Самопоміч", лідером якої є Андрій Садовий, проходить у Раду, набравши орієнтовно 12,6%-14,2% голосів виборців.

Андрій Садовий також заявив, що новому парламенту в стислі терміни необхідно прийняти рішення щодо проведення виборів до органів місцевого самоврядування: “Я б дуже хотів, щоб цей парламент достатньо швидко прийняв рішення про вибори в органи місцевого самоврядування вже навесні. Потрібно, щоб приходили відповідальні люди в органи місцевого самоврядування. Адже насправді роботи дуже багато і той досвід, який я маю, буде корисним для нашої фракції, яка працюватиме в парламенті. Проведення дострокових виборів в органи місцевого самоврядування — це воля українського народу, як і була його воля, щоб вибори були за відкритими списками і по пропорційній системі. Якби так було, то результат „Самодопомоги“ був би в 2-3 рази вище — я в цьому переконаний”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідусь Показати IP 27 Жовтня 2014 09:37
Представницька демократія має бути владою найкращих представників народу. Триєдинство законодавчої, виконавчої і судової влади має забезпечуватися отриманням від народу рівних владних повноважень. Замість народу ніхто нікому не має права надавати владні повноваження. Для цього всі органи влади повинні формуватися з низів до верху. Обранням законодавців відразу до Верховної ради народні депутати всіх інших рад стають непричетними до законодавства. До того ж без участі народу призначаються органи виконавчої і судової влади. Така прорадянська централізація влади і провокує сепаратизм-федералізм.Треба всенародно обирати представників (достатньо по одному від 1000 виборців) до всіх трьох гілок влади без визначення рівня по вертикалі. Далі вже уповноважені народом представники повинні самі делегувати по одному від 10 своїх представників до обласних органів влади, а ті так само - до центральних. Самі народні обранці повинні визначати і своє керівництво. Обрання народом керівників органів влади провокує корупцію.
Анатолій Показати IP 27 Жовтня 2014 16:49
Пане Садовий,скільки людей йшло голосувати за Самопоміч заради вас а ви взяли і кинули всіх ваших виборців сказавши,шо залишаетесь мером Львова.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus