USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Самопоміч» переходить в опозицію

19 Лютого 2016 12:25
Про перехід в опозицію і намір пропонувати альтернативні рішення розвитку України заявила Фракція «Самопоміч» після свого виходу з коаліції. Про це заявив голова фракції Олег Березюк, - інформує Громадське ТВ.

«Сьогодні, коли ми припинили свою діяльність в коаліції, ми починаємо будувати опозиційну силу, яка є противагою і буде пропонувати альтернативні рішення розвитку української держави», – цитує Березюка прес-служба партії «Самопоміч».

З його слів, «Самопоміч» залишається в парламенті, але тепер є опозицією. Фракція буде підтримувати рішення, які вважає правильними, навіть якщо вони будуть подані урядом, коаліцією або президентом країни.

«Працювати в опозиції – це не означає критикувати, це означає в два рази більше працювати. З одного боку шукати альтернативні кращі рішення, з іншого боку аналізувати ті, що є і їх підтримувати або не підтримувати», – підкреслив Березюк.

Як відомо, раніше фракція «Батьківщина» вийшла з коаліції у Раді після того, як депутати не ухвалили резолюцію про недовіру Кабінету міністрів.

Згодом «Самопоміч» також вийшла з парламентської коаліції.

Депутат від «Батьківщини» Іван Крулько в ефірі Громадського заявив, що у Раді можна розпочати процес формування нової коаліції. Гройсман на засіданні Ради у п'ятницю оголосив про вихід «Самопомочі» з коаліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
а Показати IP 19 Лютого 2016 15:02
хто фінансує самопоміч?? і чому виплачували тільки по !!! 150 грив мітингувальникам під ВР за відставку Уряду??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus