USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Савченко порівняла ватажків бойовиків з активістами Майдану

16 Грудня 2016 13:02
Народний депутат Надія Савченко заявила, що не вважає ватажків бойовиків з «Л/ДНР» Олександра Захарченка і Ігоря Плотницького терористами.

Про це вона повідомила в ефірі програми «Про політику» на каналі Еspreso.tv, - передає 24 канал.

Нардеп зазначила, що терористи борються з нинішньою владою, як це колись робили активісти на Майдані.

Савченко порадила почитати військовий статут, правила ведення війни, щоб зрозуміти поняття «тероризм», адже там вказане його чітке роз'яснення. Вона розповіла, що на Донбасі воюють, як сепаратисти, так і колабораціоністи. Частина ж населення, за її словами, перебуває під окупацією.

Депутат пояснила, що влада має врешті визначити статус конфлікту на Донбасі – там йде війна або АТО. Тоді, за її словами, буде легше дати визначення Захарченку та Плотницькому.

«Чи є вони вбивцями? Вбивця – це кримінальне поняття, коли людина вбиває беззахисного. А вони вбивають людей, які вбивають їх», – додала вона.

«Вони, так як і ми на Майдані, воюють проти влади. Ми воювали проти Януковича, а вони воюють проти влади Порошенка», – поділилась Савченко власною думкою про бойовиків.
Нагадаємо, декілька народних депутатів підготували проект постанови щодо виключення Надії Савченко зі складу Комітету з питань національної безпеки та оборони. Його вже підписала низка парламентарів.

Як повідомлялося, дещо раніше Савченко провела в столиці Білорусі Мінську таємні переговори з ватажками ДНР і ЛНР. Зустріч організувала Федеральна служба безпеки РФ за сприяння російського посольства в Білорусі.

Зауважимо, нардеп неодноразово була помічена у зв'язках з терористами. Не так давно журналіст Олексій Мацука повідомив, що, згідно з його інформацією, Савченко намагалася потрапити до Донецька "стежками" через Красногорівку для зустрічі із Захарченком. Натомість Савченко у відповідь спростувала його слова та заявила, що взагалі давно не була в зоні АТО. Проте вже згодом нардеп підтвердила, що була на окупованих територіях та поспілкувалася зі своїми тюремниками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
ААААА Показати IP 16 Грудня 2016 13:16
Тю дура дурою ти Надя Савченко....але якщо мозок примітивний нічого дивного...посланий козачок.
боголюбы до ААААА Показати IP 16 Грудня 2016 16:20
Что такое революция это удавшийся переворот, что такое переворот это не удавшееся революция. все в мире относительно. Смелая баба, может и глупая, но я с ней отчасти согласен.
Анонім до боголюбы Показати IP 16 Грудня 2016 16:52
тобі туди => http://fromsyriawithdeath.com - там цікавіше для таких
корінний лучанин Показати IP 16 Грудня 2016 13:18
Нарешті знайшлась смілива людина.
Просто Показати IP 16 Грудня 2016 13:32
Ждем Проект Надюха в президентах. Дураків вистачить, щоб за неї проголосували.
Анонім Показати IP 16 Грудня 2016 13:43
правильно каже
Всезнайко Показати IP 16 Грудня 2016 14:28
А що треба було було робити жителям Донбасу з тим всім шоблом, яке з майдану поперло мародерствувати?
Антон Показати IP 16 Грудня 2016 15:21
Краще б в раші сиділа і не вилазила
Місто Показати IP 16 Грудня 2016 15:43
Це ще раз підтверджує тупісьть влади Перед тим як давати звання Героя Украіни треба думати про Украіну а не про політичні дивіденти І знову ніхто не понесе відповідальності А сімі дійсних героів мучаться з дітьми в гуртожитках без фінансового забезпечення
мікола Показати IP 16 Грудня 2016 15:51
мдяяяяя ....... добре ФСБ промило і без того курячі мізки. а ЗВІРЯЧЕ вбивство з тортурами беззбройних військовополонених - це також по уставу ? та такого навіть фашисти собі не дозволяли. Д*РА НАБИТА, ХВОРА НА ГОЛОВУ !!!!!!!!!!
Анонім Показати IP 16 Грудня 2016 15:55
перш ніж визволяти савченко, вестись на її вишиванку і клоунаду, робити з цього процесу масовий психоз, треба було послухати айдарівців. "конч*та медведчуковська " по-іншому не скажеш
В.С.Висоцький Показати IP 16 Грудня 2016 16:24
"Он то плакал,то смеялся,то щитинился как еж-он над нами издевался,но сумашедший,что возмешь".Геній.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus