USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Савченко зустрілася з Порошенком: до чого домовилися?

9 Червня 2016 11:15
Нардеп і глава держави обговорили ініціативу Надії Савченко взяти участь у прямих переговорах з ватажками терористичних організацій "ДНР" і "ЛНР". Зауважимо, попередньо вже з'явилася версія про те, що по суті, саме на цьому вже два роки наполягає Кремль – легітимізувати своїх маріонеток і змусити Київ самостійно розбиратися з наслідками окупації, - аналізували ситуацію ЗМІ. Мовляв, у разі успішної реалізації цього сценарію Путін досягає відразу двох цілей, заради яких і затіяв гібридну війну.

Народний депутат Надія Савченко розповіла подробиці зустрічі з Президентом України Петром Порошенком, яка відбулася 8 червня, передає 112.ua.

З її слів, під час зустрічі обговорили ініціативу Савченко взяти участь у прямих переговорах з ватажками терористичних організацій "ДНР" і "ЛНР" Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким.

"Президент дотримується тієї лінії, що безпосередньо можна, ну як безпосередньо, це слово одразу всіх лякає, що обговорювати в такому контексті, як я хочу, можна тільки звільнення заручників. У принципі, я тільки це й збиралася обговорити", – пояснила вона.

Також серед тем, які обговорювали депутат і президент, була майбутня поїздка Савченко в ПАРЄ, "говорили про зустрічі, графіки, обговорення".

Савченко зазначила, що відчула з боку Порошенка "навчання і повчання у деяких моментах".

Нагадаємо, українська льотчиця Надія Савченко повернулася в Україну 25 травня. Після повернення додому багато хто помітив зміни в її іміджі, з приводу чого в експертів виникли власні версії. Перший робочий день Надії Савченко у Верховній Раді вже в якості народного депутата наробив чимало шуму.

Важко зрозуміти та осягнути поведінку людини, що фактично два роки була у полоні. Зазвичай необхідна реабілітація та щонайменше – відпочинок. Імовірно, цим і пояснюється її ексцентрична поведінка у Верховній Раді, в аеропорту, у розмовах на публіку. Тому те, як можуть використати ім’я льотчиці політики та під чий вплив вона потрапить, відіб’ється і на долі Савченко. «Але це тільки у тому випадку, якщо Савченко здатна залишитися командним гравцем. Якщо вже «зловила зірку» – почне руйнувати партію зсередини. Аргументація буде проста: в Раді немає коаліції і, якщо правлячий клас нездатний забезпечити мінімальну стабільність парламенту, його треба переобрати», – цитують «Вести» політолога Костя Бондаренка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 9 Червня 2016 11:53
Ск...ти здають Україну. Буде з терористами домовлятись.
Всезнайко Показати IP 9 Червня 2016 11:53
Вчив гарним манерам перед її поїздкою до Європи?
Сокіл В.М. Показати IP 9 Червня 2016 12:01
"....взяти участь у прямих переговорах з ватажками терористичних організацій "ДНР" і "ЛНР" . У разі успішної реалізації цього сценарію Путін досягає відразу двох цілей, заради яких і затіяв гібридну війну. Держава не повинна вести переговори з терористами які її ненавидять і нищать . В Ізраїлі вчіться , як повинні вестися переговори з терористами !!!
123 Показати IP 9 Червня 2016 13:41
А у нас к президенту Надя как в баню ходит.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus