USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Савченко розповіла про злочини Порошенка і Саакашвілі

6 Грудня 2017 23:38
Народний депутат Надія Савченко заявила, що Петро Порошенко і Міхеїл Саакашвілі здійснили низку злочинів.

Про це нардеп розповіла в ефірі програми "Український формат" на NewsOne.

"Надання громадянства Саакашвілі - популізм проти закону, це було порушення закону Порошенком. Забирання громадянства у Саакашвілі, знову таки, не зрозуміло в яку догоду собі - це теж було неадекватне порушення. Управління поїздом в ручному режимі, українським поїздом - це був злочин Порошенка. Перетин кордону силовим шляхом - це був злочин Саакашвілі разом з командою. Арешт Саакашвілі без адвоката і входження в квартиру, хоча можна було увійти в квартиру без адвоката і його почекати - це було порушення правоохоронців. Втеча, биття автобуса, витягування Саакашвілі - це було порушення закону і теж є злочином", - сказала нардеп.

За словами Савченко, в нормальній країні за злочини політики вже понесли б відповідальність.

"Ми дивимося на низку злочинів, і в нормальній країні за це б уже була відповідальність. У нас немає відповідальності ні від кого: ні від влади, ні від опозиції, ні від кого. Ми всі робимо велике політичне шоу, в якому українці вже плутаються", - сказала депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Таки Да Показати IP 7 Грудня 2017 11:53
надання звання ,,Героя України" цій ... ,,голодаючій консерві" це теж злочин.А все остальне підтримую
іван Показати IP 15 Грудня 2017 19:25
таке враження що її москалі напумпували наркотиками. Коли в Україні виникне дійсно державницька організація, яка змете оце сміття до смітника.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus