USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Семенченко претендує на Бурштинську ТЕС. Вимагає зустрічі з Ахметовим

4 Червня 2017 12:25
Народний депутат Семен Семенченко, який намагається “відібрати” Бурштинську ТЕС в українського олігарха Рената Ахметова ніби-то на користь громади, завітає 4 червня до Бурштина Івано-Франківської області, пише Місто.

Зустріч повинна відбутися в 15:00 з профкомом ТЕС, громадою міста й ветеранами АТО. Сюди ж нардеп публічно запросив і Ахметова, аби той висловив свою позицію щодо гострого питання ТЕС.

Зустріч розпочнеться з молебню за загиблими на сході українцями на площі Героїв УПА в Бурштині, далі Семенченко хоче поспілкуватися з місцевими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
порада Показати IP 4 Червня 2017 12:42
Сьома, і вам подібні, щезніть з цієї країни, ви вже навоювали...... Ще накеруєте..... Коли ми вже вас, непроханих, здихаємося, і заживемо нормальним життям, не на жалюгідні "транші", не під диктовку "партнерів", не життям запущеної ферми на окраїні Європи, а дійсно, своєю економікою, своїм розумом.....
Анонім до порада Показати IP 4 Червня 2017 13:40
Так от в чому вся проблема - у траншах і партнерах!
Петро до порада Показати IP 5 Червня 2017 11:17
Анонімна "пірада", не вдасться що "навоював" Попрошенко з олексійчиком ("вИтіраном АТО") - "припинення АТО за ГОДИНИ")? Обіцяного 3 роки чекають? Так ВЖЕ 3 пройшло 25 травня! Про "блокадніка" з "санкціями" у ліПєцьку якими кортить "партньорів" по бізнесу свідомо мінКУМстець в тематичку включив? На майбутнє, вживання невизначеного "ми" так тхне совком та кацапщиною, але з ботами мінКУМстеця це зрозуміло, нормальна людина в ту контору НЕ піде, вже й КУМ втікає, дійшло
боголюбы Показати IP 4 Червня 2017 13:38
Сеня лох
Петро до боголюбы Показати IP 5 Червня 2017 11:30
Враховуючи що Сєня (Кролік , який НЕ лох), вкрав пару лярдів і втік в Америку? А цей таки лох, не вкрав та ще й з ватою воював на відміну від "нєзамєнімих Галантєрєїв"
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 4 Червня 2017 13:48
Не для себе ж С.Семенченко хоче повернути Бурштинську ТЕС. Не належала вона увесь час Р..Ахметову. А була у власнсті Держави. То й у майбутньому має бути державною! Націоналізувати! І таким чином укріпити самостійність країни. А не йти на повідку у сапарюг.
Вже було до Анатоль_ Бідзюра Показати IP 4 Червня 2017 14:14
Назад, до совка
Петро до Анатоль_ Бідзюра Показати IP 5 Червня 2017 11:35
Саме тому мінКУМстецеві боти активізувались, це ПроХватбанк віджати можна, а не кормушку в Ахметова з якої ПОПа має частку. Навіщо тоді був "Роттердам+"?
Петро до Анатоль_ Бідзюра Показати IP 5 Червня 2017 11:35
Саме тому мінКУМстецеві боти активізувались, це ПроХватбанк віджати можна, а не кормушку в Ахметова з якої ПОПа має частку. Навіщо тоді був "Роттердам+"?
порада до аноніма Показати IP 4 Червня 2017 15:41
Справа саме в траншах і "партнерах". Ніколи не буде в нашій країні порядку, якщо і надалі житимемо за чужий рахунок і за чужими вказівками - що нам робити, з ким дружити, що сіяти і за скільки продавати. Таки чином ми перетворимося на тракторну бригаду і ферму Європи, для якої сіятимемо ріпак і генномодифіковану сою, вирощуватимемо ліс. Пора вже згадати, що українці не дурні люди, пора розвивати свою економіку, дати людям роботу, перестати заси""""" ти їм мізки непотрібними перейменуваннями і лозунгами, Людям не треба багато - дайте їм роботу і достойну зарплатню, і Україна створить "європу" в себе.
Вася Показати IP 4 Червня 2017 17:20
Малахольний блін.
Блок- пост Показати IP 4 Червня 2017 18:19
псевдоофіцер хотів" підняти" Кривий Ріг - не вийшло хоче тут намутити (гріх перед світлою памяттю справжніх Захисників Украіни)
Петро до Блок- пост Показати IP 5 Червня 2017 13:13
Тепер Вікули Кривий Ріг "підіймають"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus