USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сесія міськради без мера перетворилася у День подяк

26 Листопада 2011 12:33
Чергова сесія Ковельської міськради, яку вперше провів секретар ради Михайло Гетьман, пройшла навпрочуд швидко. Депутатам знадобилось лише трохи більше, ніж півтори години, щоб розглянути 15 питань порядку денного та ще 18 – з блоку земельних.

Про це повідомляє ПроКовель .

У перші півгодини вони поспішили озвучити звернення та запити, які отримали від своїх виборців. Так депутат, голова міської громадської організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Вадим Ткачук із сесійної трибуни зачитав звернення від однопартійців, які вимагають від правоохоронних органів ретельного та всебічного розслідування щодо нещодавньої пожежі , яка трапилася у двоповерховому нежитловому будинку в центрі міста, де, окрім інших організацій, ще й розташований партійний штаб «свободівців».

Вадим Ткачук переконаний, що попередня версія , яку вже висуває міліція (замикання електропроводки на горищі споруди, - «ВН») є помилковою. Він заявляє, що його колеги по партії більше схиляються до іншої думки – навмисний підпал з пограбуванням.

Наступною, хто стрімко ринувся до трибуни озвучувати власне звернення, була депутат Олена Євсюк, яка входить до депутатської фракції «Батьківщина». Вона зачитала лист у підтримку свого партійного боса Юлії Тимошенко та попросила розмістити його на шпальтах чергового номера міськрайонної газети «Вісті Ковельщини».

Далі ще було озвучено до десятка депутатських звернень і запитів, які періодично супроводжувалися подяками на адресу комунальників та ковельського мера Олега Кіндера, який на той момент уже перебував у черговій відпустці, але забажав з’явитися у сесійну залу хоча б на півгодини.

До речі, сесію Ковельської міської ради вів її секретар Михайло Гетьман. Подяки щедро сипалися одна за одною, неначе з новорічного мішка Діда Мороза. А заключним акордом цієї хвилюючої, емоційно-піднесеної, хвалебної епопеї були слова Михайла Гетьмана, який охрестив сесійний день «Днем подяк».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Совість Волині Показати IP 27 Листопада 2011 15:17
Каждому по заслугам его...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus