USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Захарченко дав інтерв’ю російському каналу

5 Квітня 2014 09:18
Колишній глава МВС Віталій Захарченко, який перебуває в розшуку, дав інтерв'ю російському Першому каналу, в якому повторює неправдиві заяви Януковича, інформує "Українська правда".

Так, він заявив, що у співробітників "Беркута" не було зброї, хоча сам же ще будучи міністром заявляв, що зброя була видана.

"Те , що це були не співробітники міліції (організатори стрільби на майдані), я впевнений на сто відсотків. На всі заходи "Беркут" виходив без бойової табельної зброї", - сказав він.

"Вже вранці 20 лютого відкрилася прицільна стрілянина в співробітників, які стояли на Інститутській і в районі Будинку профспілок, звідки, за нашими даними, і була відкрита прицільна стрільба" , - сказав Захарченко. Водночас він не згадав, що станом на 20 лютого Будинок профспілок згорів вщент після операції силовиків, які підпалили нижні і верхні поверхи будівлі одночасно.
"Там видно, по доставленим в травмопункти, в лікарні, які види вогнепальних поранень були отримані. Це були поранення з пістолетів 9 - міліметрового калібру, це були поранення з мисливських рушниць, дробові поранення, картеччю, а також поранення кулями з гладкоствольних рушниць", - додав він.

Захарченко заявив, що стрілянина і по майданівцям, і по міліціонерах велася з будівлі, що знаходилася "під контролем коменданта Майдану", нинішнього секретаря Ради національної безпеки і оборони Андрія Парубія.При цьому жодних уточнень, про яку будівлю йдеться, в інтерв’ю немає.

Як відомо, снайпери стріляли з даху Нацбанку, Кабінету міністрів, клубу кабінету Міністрів. Всі ці будівлі перебували під контролем тодішньої влади.

Крім того, Захарченко, якого не бачили в Україні після подій 18-21 лютого, розповів Першому каналу про те, як був убитий Олександр Музичко.

"Сашко Білий - це тільки початок. Я думаю, що будуть нові вбивства. "Сокіл" затримує Сашка Білого. Після того, як скінчилася вся стрільба, все з місця події - все… Місце події ніхто не оглянув. Все з місця події зникло", - сказав він.

Інтерв'ю з'явилося через день після прес-конференції голів силових відомств - МВС, СБУ та Генпрокуратури щодо організації масових вбивств. Вони заявили у тому числі, що до організації убивст причетні Янукович, Захарченко, а патрони "тітушкам" видавалися в будівлі МВС і біля офісу регіонала Юрія Іванющенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Анонім Показати IP 5 Квітня 2014 09:53
блін ну чим дальше тим більше путін заганяє себе в кут,це ж смішно слухоти інтерв"ю з цими довбо...бами які кажуть одне потім інше ,таке відчуття що путін перестав слухати своїх консультантів які мають аналізувати ситуацію і слідкувати за попередніми інтерв"ю і сам пише тексти цим мудакам, а поскільки в ньго агонія і параноя виходить такий маразм!
Olha до Анонім Показати IP 5 Квітня 2014 13:18
Якщо б влада відстрілювала на майдані ,то вона використувала б ТАБЕЛЬНУ ЗБРОЮ І НАКАЗ.НАКАЗУ,підписаного Януковичем -НЕМАЄ.На майдані використовували снайперську гвинтівку за 40тис.дол.,мисливську зброю-зброя ,якою вбивали.Ця зброя НЕ ТАБЕЛЬНА.А це означає ,що стріляла не влада ,а тодішня ОПОЗИЦІЯ.
Анонім до Olha Показати IP 5 Квітня 2014 14:46
1000000%.Вони ця опозиція що думає що народ дурний?Ми все розуміємо.а не казки нам розкажують.
ок до Анонім Показати IP 5 Квітня 2014 14:59
А Путіну пох......Він собі працює а українці і гейропейці і америка істерять-працюйте шановні-городи почалися,сійте,копайте бо ж зимою щось треба їсти буде -на сухпайках американських довго не протягнете.
Антон Показати IP 5 Квітня 2014 12:24
Хто його знає. І в його словах є правда. І як подивитись, що творить теперішня влада. Кого лишають на постах, і як захищають бандюків. Можливо і дійсно прийшли до влади ціною крові невинних і довірливих людей. Які тупо повірили і поїхали.... І схопили пулю!!!!!
вік до Антон Показати IP 5 Квітня 2014 14:49
Прийшли до влади по трупах і використали людей простих.Ніхто не стріляв з правоохоронців і не було в них зброї-брат там був.Розіграли вони театр,але чи зможуть далі грати бо вже всі репліки майдаунів закінчуються і скоро встане народ проти них,а то знаєшли козлів отпущенія-беркут,Захарченка-ми що люди ідіоти чи що?Тож самі можемо тверезо все аналізувати.Забрехалась хунта
Анонім до Антон Показати IP 5 Квітня 2014 14:50
Розумні люди зрозуміли це і ще до нового року, більш довірливі зрозуміють теж... але пізніше.
майте совість Показати IP 5 Квітня 2014 14:48
"Водночас він не згадав, що станом на 20 лютого Будинок профспілок згорів вщент після операції силовиків, які підпалили нижні і верхні поверхи будівлі одночасно." Госпаді утримайтесь від таких коментарів чи ви там були особисто чи є якісь докази як можна нести такий бред? приведіть докази потім говоріть.
до olha Показати IP 5 Квітня 2014 19:09
коментар було видалено
до Анонім до Антон Показати IP 5 Квітня 2014 19:14
хочу вас розчарувати але з ваших коментарів що ви і розум це зовсім різні речі! ви тупі лицеміри і тролі продажні! це що ви пишете вилізе вам боком!!!!!!!!!!!!!!!!
тролік Показати IP 5 Квітня 2014 19:17
видно що коменти на захист цюго г*нд*на пишуть тролі і самі собі ставлять плюси! ви праві тільки в тому що розумні люди все бачать і вираховують вас засланиг московських писак в два счота!
Анонім до тролік Показати IP 5 Квітня 2014 21:46
А аргументів слабо привести?
вік до Анонім Показати IP 5 Квітня 2014 22:18
Які можуть в "хероїв" бути аргументи-це все не для низьких розумів-в них "грає патріотизм" тільки до чого?До Яценюка,Тимошенко...?
до олга Показати IP 5 Квітня 2014 22:43
Ти вибачай но з чого ти взяла що вартись тієі зброі 40.000₴.я просто до того в кого е така зброя просто вичисляються.так-як кули до такоі зброі в магазинах не продаються!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus