USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Що Войтович думає про проект Сейму Польщі щодо Волинської трагедії

3 Червня 2013 13:26
Частина польського сейму несправедливо однобоко ставить питання щодо подій, відомих як Волинська трагедія.

Таку думку висловив голова Волинської облради Володимир Войтович під час післясесійної прес-конференції 3 червня.

Володимир Войтович переконаний: той факт, що депутати під час сесії прийняли позитивні рішення із гострих політичних питань, які стосуються Волинської трагедії, є показником того, що обранці громади не байдужі до того, щоб була історична правда і до того, щоб відстоювати державні інтереси України навіть перед польським Сеймом.

А от стосовно власної думки щодо проекту ухвали Сейму Польщі про визнання ОУН-УПА злочинними організаціями, які вчинили геноцид щодо польського населення Східних Кресів, голова облради зазначив: «Я вважаю, що несправедливо частина польського Сейму ставить питання в односторонньому порядку».

Тож, він теж проголосував за запропонований Сергієм Слабенком проект рішення, де депутати висловили власну незгоду з упередженою та необ'єктивною оцінкою подій, які називають Волинською трагедією.

«Голосував я так через те, щоб ми швидше відійшли від синдрому зведення рахунків і пошуку ворогів», - зауважив Володимир Войтович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Українополяк Показати IP 3 Червня 2013 14:52
Саме це називається словесний онанізм: "прийняли позитивні рішення із гострих політичних питань, які стосуються Волинської трагедії, є показником того, що обранці громади не байдужі,.." Перевертні не можуть біле назвати білим, а чорне чорним бо ж вони від лукавого!
Штефан, Луцьк Показати IP 3 Червня 2013 17:55
Ви тільки подивіться на хитрющий вираз обличчя голови облради! Ще запитання?
читач Показати IP 3 Червня 2013 18:10
Цей клімчуківський наймит - взірець класичного бюрократа. Зверніть увагу лише на мову. Це той, який любить журналістів, які пишуть про "хороших людей і красиву природу".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus