USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Склад ЦВК, який пропонує Порошенко, – спроба узурпації влади. ДУМКА

7 Червня 2016 15:05
Народний депутат України Ігор Мосійчук прокоментував склад ЦВК, який пропонує призначити Петро Порошенко. З його слів, президент порушив політичну традицію, мовляв, такий склад - це спроба узурпації влади.

«Закон Петро Порошенко не порушив, він взагалі може взяти з вулиці людей, таке в нас недолуге законодавство і подати їх від себе в парламент, бо в законі записано, що Президент це може зробити після консультації з фракціями парламенту…», — повідомив Мосійчук.

«Президент порушив політичну традицію, бо в усіх складах ЦВК, завжди при всіх Президентах, були представлені всі фракції Парламенту. Новий склад ЦВК направлений на узурпацію влади, тому що там відсутній представник «Радикальної партії», якого ми подавали — Олексій Кочермін (молодий хлопець ніде не замазаний, який служив в прокуратурі Криму і залишився вірним країні, в Криму відкрито проти нього справи за те, що він переслідував сепаратистів, але Порошенко такий кандидат в ЦВК не влаштовує…), там відсутній представник Батьківщини.

Більшість представників у ЦВК подані БПП і «Народним фронтом». Тому, я стверджую, і це - позиція «Радикальної партії», що Порошенко йде шляхом узурпації влади і формує такий склад ЦВК для подальшої фальсифікації результатів виборів. Ми будемо боротися з цим, ми не будемо голосувати за цей склад ЦВК, але ми будемо голосувати за звільнення Охендовського. Порошенко не має порушувати політичну традицію, він має провести дійсні консультації з парламентом. Ми мусимо зупити узурпацію влади Президентом. Після затвердження цього складу ЦВК — це буде варіант гри в одні ворота…», — повідомив народний депутат.

Нагадаємо, 10 травня ЦВК оголосила вибори у чотирьох округах в Україні, де колишні народні депутати набули інших посад. Натомість Волині серед них не було. Але під тиском громади вибори на окрузі № 23 таки оголосили на 17 липня. Нагадаємо, вибори на Волині спричиненітрагічною смертю народного депутата Ігоря Єремеєва.

ЧИТАТИ ЩЕ: ГРОМАДА 23-ОГО ОКРУГУ ОТРИМАЛА ВІД ПАРУБІЯ «ВІДПИСКУ»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus