USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Смерті на Майдані не підстава для євросанкцій, - Меркель

24 Січня 2014 09:42
Канцлер Німеччини Ангела Меркель зараз не бачить необхідності запровадження санкцій щодо України через смерті проєвропейських протестувальників, адже це може заблокувати перемовини.

Про це повідомляє ВВС-Україна з посиланням на агенцію France Presse.

Речник глави Єврокомісії Олівер Баї у відповідь на інформацію щодо можливих санкцій проти України заявив, що Брюссель зі свого боку прагне "дати шанс для політичного діалогу".

Адже, нагадаємо, у четвер вранці у телефонній розмові Віктор Янукович запевнив голову Єврокомісії Жозе-Мануеля Баррозу, що не планує запроваджувати надзвичайний стан через протести в Києві.

ЄС "хоче допомогти" діалогу в Україні за участю комісара з питань розширення Штефана Фюле, який приїде до Києва сьогодні, 24 січня, тоді як верховний представник ЄС із зовнішньої політики Кетрін Ештон може прибути до Києва наступного тижня.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Активист антимайдана Показати IP 24 Січня 2014 10:32
Ага, а беркут вообще мирны "ребята" вчера меня перепутали с автомайдановцами, вытягнули с машины разбили автобобиль, поламали самого, ушиб плечя и переламали два пильца на ноге(наступили нечяйно) написали что оказывал сопротивление и если буду писать заявление посадят на 2 месяца, вот так ребята им п...ер на всех!!!! Жалею что вообще поверил ПР они ублюдки!!!!! Скакзали раз менты так решили значит так и есть, никто нас не защетит!!!!!! Я ЕДУ НА МАЙДАН!
Paulo Показати IP 24 Січня 2014 11:22
Основний принцип ведення переговорів у нашої влади - потягнути час і в кінці "развести как котят".
Джулія Показати IP 24 Січня 2014 12:24
Ну звісно! Європейська демократія, коли переймаються лише своїми громадянами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus