USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

США не захотіли вводити нові санкції проти РФ

16 Травня 2019 08:29
Сполучені Штати не застосовуватимуть другий пакет санкцій за «справою Скрипалів» у рамках своєї розширеної стратегії щодо Росії. Про це повідомила заступник держсекретаря США з контролю над озброєнням і міжнародної безпеки Андреа Томпсон, передає ТАСС.

Томпсон зазначила, що Держдеп виконав аналіз і підготував санкції. Однак, за її словами, у такому випадку мова йшла б про більшу стратегію щодо Росії. Повідомляється, що остаточне рішення приймуть президент США Дональд Трамп і держсекретар Майк Помпео.

Зазначимо, що другий пакет санкцій передбачає фактично повну заборону будь-якого експорту в Росію американських товарів за винятком продовольства, а також імпорту Сполученими Штатами російських товарів.

Читати ще: ЄС не планує відповідати Путіну на російські паспорти для Донбасу

Як повідомлялося, у березні 2018 року колишній російський розвідник Сергій Скрипаль і його донька Юлія були знайдені непритомленими на лавці біля торгового центру в британському Солсбері. Вони постраждали від впливу нервово-паралітичної речовини Новичок, а після тривалого лікування вийшли з коми і почали одужувати.

Великобританія впевнена в причетності Росії до інциденту. Влада країни звинуватила в отруєнні Скрипалів російських громадян – Олександра Петрова і Руслана Бошірова. Росія стверджує, що не має нічого спільного з подією в Солсбері. На знак солідарності з Британією щодо інциденту деякі країни світу оголосили про висилку російських дипломатів. США оголосили про видворення найбільшої кількості росіян: 48 співробітників дипломатичної місії і 12 співробітників місії ООН.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Степан (крымчанин) Показати IP 16 Травня 2019 08:51
Зрада!!!
777 Показати IP 16 Травня 2019 10:40
Ну что сынку.помогли тебе твои ляхи (американцы немцы англосаксы и прочие цивилизаторы). Читайте классику и делайте выводы...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus