USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

США розсилають росіянам СМС з пропозицією здати причетних до втручання у вибори

7 Серпня 2020 08:29
Посольство Сполучених Штатів у Росії почало розсилати СМС-повідомлення росіянам з пропозицією повідомити про тих, хто может бути причетним до втручання у вибори в США. Нагорода — до 10 мільйонів доларів.

Про це повідомляє «Znak.com».

У повідомленні є посилання, яке веде на верифікований акаунт програми Держдепу «Винагорода за справедливість» (RFJ) у Twitter.

Зокрема, таке повідомленні отримав депутат думи Єкатеринбурга Тимофій Жуков, який опублікував скріншот СМС.


У посольстві США в Росії підтвердили виданню «Itʼs My City», що це саме вони розсилають повідомлення.

«Так, це справжня програма, презентована вчора держсекретарем Помпео. Розсилка — частина кампанії, яка включає й інші соціальні мережі, наприклад, Twitter», — відповіли у диппредставництві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Психопланетарій, Лип Показати IP 7 Серпня 2020 08:44
Що це за брєд якийсь пишуть. Вони що там в Америці всі подуріли, постійно шукають в темній кімнаті чорного кота, особливо, якщо цього кота там немає.
Порада Показати IP 7 Серпня 2020 08:59
Нехай ще псу Барбосу пришлють. Він точно знає.
Анонім Показати IP 7 Серпня 2020 09:58
Госдеп США предлагает до 10 млн долларов вознаграждения за помощь американскому правосудию и вот за что, цитата : Программа Госдепартамента США «Вознаграждение за помощь правосудию» предлагает вознаграждение в размере до $10 миллионов за информацию, позволяющую установить личность или местонахождение лиц, действующих по указанию зарубежного государства или под его контролем для вмешательства в любые федеральные, региональные, или местные выборы в США» Если бы украинская власть объявила о таком вознаграждении, то никакого кредита мвф не хватило бы на выплаты за информацию о вмешательстве в выборы, внутреннюю и внешнюю политику, в управление государственных компаний и целых отраслей экономики Украины. Хочется кричать уже: Идиоты , перестаньте слушать, что вам советуют западные партнёры ! Просто следуйте их примеру !
Луч Показати IP 7 Серпня 2020 11:40
Все абсолютно логічно , а те що москалі пхали свого носа це 1000%
Пилип Орлик до Луч Показати IP 7 Серпня 2020 13:24
Так само як янкі пхають носа у всі країни світу, без їх дозволу та насаджають дух своєї свободу в лапках. Краще у себе нехай розберуться з неграми, а потім умови комусь диктують.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus