USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Суперовим районам – акуратні вивіски, - Клімчук

19 Квітня 2011 09:07
Губернатор Волині Борис Клімчук пропонує замінити масштабні бетонні монументи, що вказують на початки районів скромними вивісками.

Про це голова Волинської облдержадміністрації розповів 18 квітня під час селекторної наради з керівниками районів і міст.

«Мені сьогодні мої козаки сказали, що треба щоб Сеник – головний архітектор розробив типову вивіску на район. Акуратну, маленьку, як в поляків. За 200 гривень. Що починається район. Один кінчається, другий починається. А то вертаєшся із Турійська і написано – Ржнський район. Бетонними буквами. Зніміть його, віддайте дядькам на фундаменти і поставте маленьку за 200 гривень ошатну вивіску», - каже Клімчук.

«Я пам’ятаю в радянський час, 1975 рік. З’їжджаю в Київ зі сторони Харкова - маленька вивіска серед газону – г. Киев. Великому не треба велика вивіска, великого і так видно. А ви великі всі класні райони, суперові», - додав губернатор.

«Порозбирайте, нікого цим бетонякою сьогодні не здивуєш. На металолом здайте, дядькам на фундамент», - завершив Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ото ж бо Показати IP 19 Квітня 2011 09:27
Борисе Петровичу. Це не букви винуваті, що вони падають, це Ваші тупі голови РДА вже падають від пянок, нехлюйства і бездіяльності, що не можуть таблички поремонтувати. Бо ще декілька років тому голові РДА не треба було показувати де табличку ремонтувати - він сам робив. А, якщо Ваш голова Ржнського району Сргй Грбч і заступники - неуки, то їм мозги не вставиш.
так ото ж Показати IP 19 Квітня 2011 13:53
+100!!)) то землі пустують, то букви падають))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus