USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«Сила людей» висунула кандидатом у президенти екс-журналіста Гнапа

20 Січня 2019 20:53
Політична партія «Сила людей» висунула колишнього журналіста Дмитра Гнапа кандидатом в президенти України на чергових виборах глави держави 31 березня.

Відповідне рішення було прийнято на 10-му з’їзді партії, що відбувся у неділю, 20 січня, у Києві, за результатами внутрішньопартійних праймеріз, передає «Дзеркало тижня».

Гнап заявив, що планує запустити фандрайзингову кампанію, щоб зібрати 2,5 млн гривень для внесення внеску для реєстрації. Для проведення виборчої кампанії, за словами кандидата, йому знадобиться ще 1,5-2 млн гривень.

Він також висловив готовність зняти свою кандидатуру і підтримати єдиного кандидата в президенти від демократичної опозиції, але висловив сумнів у реалістичності такого варіанту розвитку подій.

«Я вважаю, що ми повинні підтримати єдиного кандидата від демократичного табору... Я особисто готовий підтримати такого кандидата, якщо Андрій Садовий, Анатолій Гриценко, Святослав Вакарчук домовляться між собою... Але є одне але. Я не вірю в те, що такий кандидат буде, що наші досвідченіші політики з демократичного табору зможуть вгамувати свої амбіції й об’єднатися», – заявив Гнап під час виступу на з’їзді.

Екс-журналіст уточнив, що приєднався до «Сили людей» в грудні минулого року. У червні минулого року він повідомив, що йде з журналістики в політику.

Нагадаємо, 31 грудня 2018 року в Україні стартувала президентська передвиборна кампанія. Вибори глави держави призначені на 31 березня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кінддрат Показати IP 21 Січня 2019 17:16
Подивишся на той список кандидатів-одне шобло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus