USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тігіпко закликає припинити пошуки покровителів для України

24 Квітня 2014 11:50
Припинити шукати покровителів для країни пропонує кандидат на посаду очільника держави Сергій Тігіпко. Окрім того, у його передвиборчій програмі – план законодавчо закріпити процедуру імпічменту президента та переобрати губернаторів в областях.

Неприпустима, на його думку, і зброя на вулицях.

Про це він заявив у середу, 23 квітня, під час презентації своєї передвиборчої програми, передає НБН.

Нагадаємо, згідно з результататами опитувань, проведених спільно СОЦИСом, КМІСом, "Рейтингом" та Центром Разумкова, Тігіпко наразі займає третю позицію у прихильності українців, люди сьогодні демонструють дуже високий рівень електоральної активності: близько 85% виборців готові чи скоріше готові взяти участь у виборах.
При цьому тих, хто не хоче йти на вибори – 11%.
Петра Порошенка готові підтримати 32,9% опитаних респондентів (+8% у порівнянні з березнем). Другу позицію посідає Юлія Тимошенко9,5% (+1,3%), а третю Сергій Тігіпко – 5,1% (-2,2%).

«Необхідно негайно розпустити будь-які незаконні збройні формування. І прибрати зброю з вулиць», – сказав пан Тігіпко. Також політик вважає за необхідне вжити заходів для стабілізації курсу гривні і проведення виборів губернаторів.
«У короткий термін необхідно прийняти законодавчі акти, і провести вибори губернаторів, а також провести дострокові вибори в законодавчу і виконавчу владу всіх рівнів. Потрібно заборонити партіям формувати закриті списки», – заявив він.

Крім того, кандидат у президенти пропонує розширити культурну та економічну автономію регіонів.
«Потрібно створити армію на контрактній основі з фундаментом у вигляді сили оперативного реагування», – сказав нардеп.

На думку депутата, необхідно законодавчо закріпити процедуру імпічменту президента. У сфері економіки Тігіпко пропонує переорієнтувати українські підприємства на євростандарти та виробляти продукцію з розрахунком на європейський ринок збуту.
У міжнародній політиці кандидат у президенти пропонує вибрати жорстку і самостійну політику. Він вважає це можливим здійснити «шляхом використання буферного положення країни».
Зокрема, Тігіпко запропонував «припинити пошуки покровителів для України». «Необхідно відновити переговорний процес за всіма сферами діяльності РФ, а також розробити план з відновлення територіальної цілісності країни в колишніх кордонах», – резюмував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пан Андрій Показати IP 16 Травня 2014 21:26
«Необхідно негайно розпустити будь-які незаконні збройні формування. І прибрати зброю з вулиць», – оце правильно каже чоловік, понабирають в руки травматичної зброї різні малолітні відморозки і на вулицю страшно виходити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus