USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

«Тітушки», яких упіймали сьогодні вночі, вибачилися перед народом

21 Січня 2014 10:30
Євромайданівці влаштували в ніч на 21 січня нічний рейд, під час якого виявили, зловили і відвели на Майдан ряд «тітушків», - повідомляє «Українська правда».

Так, керуючись повідомленнями в соцмережах про те, що на Подолі і в центральній частині Києва масово збираються молоді люди спортивної статури, активісти вирушили на їх пошуки.

Велику групу «ті тушок» виявили на вулиці Сагайдачного, вони ховалися в одному з супермаркетів. Активісти з'ясували , що головним завданням «спортсменів» є напад і побої активістів Майдану.

Зі слів затриманих «спортсменів», їм обіцяли заплатити близько 200 гривень. Крім того у деяких з них виявили пристрої, схожі на саморобну вибухівку.

Як повідомляє ТСН, «ті тушки», яких затримали представники Євромйдану, вибачилися за свої вчинки. Вони розповіли на камеру про те, що робили. Серед основних вибачень були переконання в розкаянні за те, що продали свою прихильність за гроші.

«Прошу вибачення перед українським народом за те, що продався за 300 гривень. Прошу вибачити за зраду українського народу. Більше так не повториться. Вибачаюсь за те, що скоїв сьогодні. Більше такого не буде. Прошу вибачення, що взяв гроші за мітинг», - говорили хлопці.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Тарас Показати IP 21 Січня 2014 10:39
Смішна підстава дітей від активістів! Ті справжні "тітушки" зовсім іншої статури і так просто би не дались на таку "поимку"!:) Не дуріть і не провокуйте людей!!!
Гость Показати IP 21 Січня 2014 10:56
Просто підстава натуральних тітушок-це дітвора,яка ніякого діла до тітушок не має.
Чарівник Смарагдовог Показати IP 21 Січня 2014 11:37
Дітвора яка продає Батьківщину?!! За 300грн.??! Малолітні холуї..
Павло до Чарівник Смарагдовог Показати IP 21 Січня 2014 11:47
"тітушки" - це бойовики, а не ці діти яких нам показали!!!
Луцьк Показати IP 21 Січня 2014 12:35
Опозиція забрехалася! На кого це розраховане? На тупорилих майдаунців!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus