USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Три роки правління Президента відзначали у Луцьку. ФОТО

24 Лютого 2013 15:43
Третю річницю інавгурації Президента України Віктора Януковича відзначили у Луцьку 24 лютого театралізованим дійством «Треті роковини Януковича».

На Театральному майдані міста за ініціативи Луцької міської організації «Національний Альянс» відбувся захід, приурочений до третьої річниці перебування на посаді Глави держави Віктора Януковича.

Під час дійства виступив актор «Янукович», який від учасників акції «вимагав гроші на покращення». Після того, як він виступив з промовою, його закидали яйцями.



Згодом лучани мали змогу на аркуші паперу залишити свої «привітання» Президенту України, де бажали йому «отримати приз за найкраще клоунство», «вічного спокою і блаженства поза межами нашої держави» тощо.

Голова Луцької міської організації «Національний Альянс» Марія Салаган у коментарі «ВН» розповіла, що акція покликана привернути увагу лучан до політичної ситуації в країні.

«Ми хотіли показати людям, що все-таки ті покращення, які були показані, не сталися. Нехай люди відкриють нарешті очі і побачать, що реально робить цей Президент» − повідомила Марія Салаган.

В межах акції «Треті роковини Януковича» активісти «Національного Альянсу» роздавали перехожим листівки з інформацією щодо діяльності Віктора Януковича у період його президентства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
дідо Показати IP 24 Лютого 2013 16:46
Янукович є типовий волинянин. Недаром Волинь обирає Клімчука,Івахіва.Єремеєва,Палицю,Мартиняка.
кгб Показати IP 24 Лютого 2013 16:48
а що, дорослі вже не купляються на такі примітивні акції, треба неповнолітніх втягувати? нє, я не проти, але якби щось толкове пропонували, а то й вертеп не вертеп, і клоунада - лучше ненада.
юрист Показати IP 24 Лютого 2013 17:24
одні діти
Патріот Показати IP 24 Лютого 2013 20:21
Якщо доросла частина населення--мовчить,беруться за дії діти!!!!Молодці!!!
а Показати IP 24 Лютого 2013 21:31
К сожалению, молодые люди абсолютно не понимают, что их примитивно-беззубые акции с точки зрения власти являются именно проявлением демократии и европейского выбора))
Лучанин Показати IP 24 Лютого 2013 22:07
Коли дорослі не діють, то дія дітей теж рятунок! Давайте зробимо щось своїми силами, силами дорослих. А ви, діти,молодці!
Міля Показати IP 24 Лютого 2013 22:22
А где наш Гудзьок? Шото проспал. Или ему не заплатили.
Вінстон Показати IP 24 Лютого 2013 22:54
Йому не заплатили!
Пан Булка молодший Показати IP 25 Лютого 2013 00:04
Ви кажете діти.... А хіба в нашій країні ще є хто-небудь, хто міг би перебороти свій страх сказати своє "фе" існуючій владі? Всі бояться щось робити. Ось і діють ті, хто мають силу духу. Ті, кому не всеодно майбутнє їхньої держави і їхнього життя. Їх ніхто не змушує до цього силоміць і ніхто їм не платить, це їхня власна позиція, ненав"язана кимось. А таким "дорослим" які пишуть негативні коментарі на рахунок цього..... має бути соромно, що це не ви виявляєте протест проти рабовласницького існування нашої "дімікратії і крівісісів". Бійтесь втратити свою мізерну зарплату і гніться в їхньому ярмі. А діти зроблять за вас все самі.
Лове до Пан Булка молодший Показати IP 25 Лютого 2013 11:36
Згідна на всі 100%!!! Але то полішукам не дійде...
Семен Показати IP 25 Лютого 2013 00:44
Тошно смотреть на эти... Еще и слово такое выдумали - альянс.
Сидорович Показати IP 25 Лютого 2013 09:20
Для такої нацмасовки, вертепу-тусовки тільки Гуся не хватило! Без Гуся-босяка і вертеп не бл..ство.
Це акція для обраних Показати IP 25 Лютого 2013 09:29
Гузь и Ко, зазнались, вимагають від новоспечених альянсівців проводити акції а допомоги не надають, потім лише ходять і щоки роздувають перед молодняком, мовляв, ви лайно - ми супер, виставки ваші поганенькі, але це єднає. Це усе на що здатні. Ну відбулось, і що ? і кому ? і де ? Ідея є, але ....
Ха Показати IP 25 Лютого 2013 09:33
сайт робиться все "унилішим" ((
Лучанка Показати IP 25 Лютого 2013 10:49
Молодці діти, не бояться сказати правду. А ви сидіть, чекайте, живіть на свою ніщенську зарплату і пенсію.Ось після травневих свят і Великодня піднімуть квартплату у два рази тоді пенсії не хватить заплатити, ото тоді буде спіати з іншого боку.Вони хочуть жити ми,молодь кинуті напризволяще,що ми можемо. А нічого, живемо в батьківських квартирах і чекаємо їх смерті, бо не маємо де жити- це добре, якщо одна в родину.Що за нашу зарплату хоч із трьома вищими освітами ми можемо купити квартиру, чи нам її дадуть, як дали нашим батькам, за гарну роботу?Люди давно треба брати вила на них йти всім миром.Всім чиновникам гарна, зарплата ще й квартири дають безоплатно,верховна рада обслуговується, використовуючи майже весь бюджет України-робіть висновки хто ми, а хто вони.Зараз живуть злодії,які мають доступ до корита.А ми раби.І ще мовчіть.Діти молодці поюбільше таких би, нема ватажка можливо б проснулися раби
Лучанка до Лучанка Показати IP 25 Лютого 2013 11:37
Ого, ще колега є мудра:) Згідна з тобою, лучанка, але тут цього,нажаль,не розуміють, бо пишуть ті,яким треба владу діючу захищати...
Лучанка до Лучанка Показати IP 25 Лютого 2013 11:41
Все в руках зараз Свободи, якщо Тягнибик))) зможе підняти людей проти діючого жаху, то думаю, що навіть 45 літні підуть проти винищення українців, просто досить ось це терпіти...
Александр Показати IP 25 Лютого 2013 13:27
Правильно, детей подставляйте! Мы не рабы, рабы не мы)) потом будете в очередной раз "вшановувати" героев Крут? Ух какие смелые, ловкие и умелые лучанки))
Олежик Показати IP 25 Лютого 2013 16:27
Мда, після такого Федорович продав маєток в Межигір"ї, продав вертоліт і все перечислив на благодійність... Не та спрямованість в них. Замість витрачати час на такого роду заходи краще б саморозвивалися, читали літературу, формували твердий світогляд. І проривались у владу. Час революцій був у 20 столітті, зараз час жорсткої політики, а для цього потрібно мати перш за все освіту. І політичними методами виборювати свої інтереси.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus