USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Це не по-чоловічому», - Ігор Палиця про зміну громадянства Саакашвілі

7 Вересня 2017 19:39
Позбутися громадянства власної країни, аби вирушити до іншої держави «випрошувати милостиню» – низько, але й держава, яка то надає, то відбирає громадянство, теж чинить неправильно.

Про це зазначив голова облрада Ігор Палиця на організованій 7 вересня прес-конференції, коли задали питання щодо Міхаела Саакашвілі.

«Він просто собачка, яка прийшла і говорила те, що йому сказали говорити. Тільки спочатку собачку кормили з руки, а коли перестали – вона почала гавкати на господаря», – відзначив Ігор Петрович і акцентував, що йому, своєю чергою, за проведений рік на посаді губернатора Одеської області червоніти не доводилося.

Як відзначив Ігор Палиця, він не розуміє позицію Саакашвілі, який після того, як обіймав посаду президента Грузії, вирішив позбутися громадянства рідної країни на користь українського. «Покинути свою країну, поїхати кудись, щоб тебе пригріли, виступати тут перед журналістами – це низько. Це не по-чоловічому, не по-президентському і взагалі неправильно. Але після того, як йому дали українське громадянство, відбирати його теж неправильно».

Насамкінець голова облради відзначив, що ніхто не має права порушувати закони України (йдеться про можливий приїзд Саакашвілі до України, – ВН).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
греко-католик Показати IP 7 Вересня 2017 20:09
Правильно, бо неправедно набуте не може бути постійним, лише тимчасовим. І це стосується не тільки Саакашвілі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus