USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Центр культури очолила Рожнова

8 Липня 2011 15:21
Навчально-методичний центр культури Волині отримав нового керівника – ним стала Любов Рожнова, яка останнім часом була заступником директора центру.

Відповідне рішення прийняли депутати Волинської обласної ради в ході сесійного засідання у п’ятницю, 8 липня.

Кандидатуру Рожнової на посаду директора НМЦК запропонував начальник обласного управління культури Володимир Лисюк, який запевнив депутатів, що вона неодмінно справиться зі своїми обов’язками.

Проте чимало депутатів облради намагались переконати своїх колег, що бачити директором саме Рожнову не хоче більша частина трудового колективу центру, оскільки на цю посаду претендував ще один працівник центру – Петро Клекоцюк, який, щоправда, за десять днів до початку сесії зняв свою кандидатуру.

В ході обговорення окремі депутати просили перенести це питання на розгляд наступної сесії, а деякі стверджували, що Клекоцюка залякало керівництво.

Мовляв, якщо буде змагатись за посаду з Рожновою, яка вже затверджена управлінням культури, то може і не допрацювати у НМЦВ до пенсії.

Голова облради Володимир Войтович запевнив, що нікого тиску на Клекоцюка не було. Каже: Клекоцюк особисто приніс йому заяву, у якій попрохав не розглядати свою кандидатуру.

Відтак після тривалої та емоційної дискусії більшістю голосів депутати таки призначили новим директором навчально-методичного центру Волині Любов Рожнову.

Нагадаємо, дискусія навколо питання з призначенням нового керівника НМЦВ розгорнулась ще 23 червня під час засідання постійної депутатської комісії Волиньради з питань духовності, релігій, освіти і науки, культури, засобів масової інформації. Тоді комісія не підтримала кандидатуру Рожнової на посаду нового директора центру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
911 Показати IP 8 Липня 2011 15:17
Біда тепер буде в НМЦКВ! Любочка розгуляється! Звізда вона - як на людей начхала. А в культурі таке виявляється зразу.
911 Показати IP 8 Липня 2011 15:26
Опс! Респект більд-редактору - поцілив у самісіньке яблучко з картинкою! Це - про Любу!
мері Показати IP 8 Липня 2011 21:15
нічого особливого не станеться, не переживайте...п.Лисюк "запевнив депутатів, що вона неодмінно справиться зі своїми обов’язками",а якби не запевнив...що б це було...вона справиться з усім цим краще ніж він зі своїми,це точно...запевнив САМ ЛИСЮК!!!
ого Показати IP 10 Липня 2011 22:23
попав на пр ефір сесії,от тобі і прислухалися до колективу, а той ваш пан Клекоцюк здрейфив, і даремно,могло б бути зовсім не так, по всьому видно,а начальник як на базарі про якісь підписи ще, йому не дали й сказати...а пані Люба так нічого- врна замужем??????????????
рой Показати IP 11 Липня 2011 17:54
побачим як вона буде ставитись до місцевих майстрів!,а нам що треба... посвідчення!!!,тоді піар зробимо начальниці та ВОЛИНІ як треба ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus