USD 40.45 40.75
  • USD 40.45 40.75
  • EUR 40.50 40.80
  • PLN 10.16 10.34

Тягнибок розповів, що заважає владі як «поганому танцору»

9 Квітня 2013 19:34
Опозиція у Луцьку шукала підтримки своїх дій серед волинян. Лідери опозиції стурбовані діями влади, яка все більше «заганяє» простий люд за межу бідності та ігнорує національні інтереси громадян.

«Нам потрібно повернути віру людей, що за свої права потрібно боротися. За права національні, за права соціальні».

Про це під час «Вставай Україно!» у Луцьку 9 квітня говорив голова Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок.

Він розповів, що ідея «йти до людей» визріла тому, що опозиційним силам потрібно було зрозуміти, чи підтримують їх дії у Верховній Раді України люди. «Ми хочемо знати, чи правильно ми все робимо в парламенті, бо ви нас обрали, ви за нас голосували. За нас по Україні проголосувало близько 10 мільйонів осіб», - наголосив «свободівець».

Тягнибок розповів, що опозиційні сили налаштовані рішуче. Завтра вони відвідають Рівне, а вже в п’ятницю вирушать на схід України – в Харків та Полтаву. Він пообіцяв, що подібні мітинги відбудуться в кожній області України. «Ми їдемо до людей, щоб почути від вас вказівки, щоб ви нам дали оцей дороговказ, дали мандат довіри – «Так, опозиція, ви робите – правильно!» І ми б з тим їхали до Києва і боролися за наші права», - поділився сподіваннями нардеп.

Лідер «Свободи» наголосив, що вже немає слабкої опозиції, бо та опозиція, яка є єдиною, робить реальні і конкретні кроки. Він наголосив, що паркан, який відгороджував ВРУ від народу, спиляли символічно. «Люди мають мати доступ до влади», - наголосив свободівець. На його запитання, чи вірно вони тоді зробили, натовп відповів «Правильно!». Тягнибок подякував і зазначив, що така підтримка на разі для опозиції дуже важлива.

Тягнибок розповів, що регіонали звинувачують опозиціонерів в тому, що блокування парламенту заважає Україні повноцінно розвиватись. «Сміх та й годі! Раніше «Азірову» заважали працювати «папірєдніки», потім заважала працювати «кріза», а тепер їм, як «поганому танцору», заважає робити «великі діла» опозиція», - жартував політик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Олег Показати IP 9 Квітня 2013 19:46
Більшість Волині за Тягнибока.Зараз комсомольці засруть новину, що вся Волинь за Сраліна
Олег Показати IP 9 Квітня 2013 20:47
Що конкретно зробив Тягнибок і компанія для поліпшення ситуаціі, Які , конкретно , пропозиціі. Знов, боротьба заради боротьби.? І взагалі , що спільного у міліонерів Клічко, Яценюка з простим народом ? і чи одне розуміння у них поняття про бідність?
фа Показати IP 9 Квітня 2013 20:53
Кононович сцикло чому листа того що писав особисто не передав Тягнибоку.
Киевлянка Показати IP 9 Квітня 2013 20:54
Никто и не сомневался, что на волыни будут за тягныбока т.к.всем известно -- западенцам лучше фашистяка ,чем комуняка !
Западенка до Киевлянка Показати IP 9 Квітня 2013 21:13
Пані києвлянко. а українською слабо? І де ви побачили фашистяк? Ми живемо ближче до країн Європи та бачимо, ятам живе простий народ і теж хочемо так жити, тому Тягнибок висловлює думку простого українця про поліпшення життя та закликає за це боротись. А ви, шановна києвлянко, краще б сніг у себе в Києві допомогли прибрати, ніж писати про те, про що не розумієте!
Лучанин до Западенка Показати IP 10 Квітня 2013 00:24
А Вам хтось забороняє розмовляти рідною мовою? Відносно снігу, Луцьк був не в кращому становищі - Ви сніг щось у Луцьку не допомагали прибирати. Хоча, з гордо піднятим забралом в себе між ногами, як правило, нічого не видно. Відносно визначень - грубувато, так. І от все-таки цікаво як можна назвати людей, які, мало того що блокують законодавчу роботу країни, так ще й блокують вулиці міст, аби ще й тут ніхто не працював. Краще б працювати спробували, може і поліпшення б настало.
VL Показати IP 9 Квітня 2013 22:33
Свобода набрала обороту.Кацапи негодують.Значить все йде правильним шляхом
розочка Показати IP 9 Квітня 2013 23:01
Києвленка це ж Кононовичь тільки морозиться...100%
МІСЦЕВИЙ Показати IP 10 Квітня 2013 09:55
А ви зросійщені готові так далі жити? Тоді вам до Москви а може й до Владивостоку.До речі не забувайте що росіяни пішли від українців.Але перемішавшись з татарами зрадили своїх прадідів.
МІСЦЕВИЙ Показати IP 10 Квітня 2013 09:59
Ви ж тут і жрете і с*ете і ганите цю землю.Вам не соромно? Любіть її. А зветься вона УКРАЇНА!
Александр Показати IP 10 Квітня 2013 10:31
ВН, вот опять, вы же все-таки объективны? Или нет? Только ли Тягнибок выступал? Время ли уже сейчас раскалывать то, что расколится через год-два перед выборами? так подтолкнем?
єдіним до Александр Показати IP 10 Квітня 2013 20:31
трудом на благо єдіной партіі по завєтах.так штоб лєт 20 несходя спуті.так как вова і дімон .до нєдавнєво врємені.так как лукашенка гєрой.всьо для народа і синішкі ніколая..вот так товаріщі.а європа ужо загниває слишалі?
Махатма Ганді Показати IP 10 Квітня 2013 11:21
Потрібна чітка та зрозуміла більшості стратегія малих справ. Країна повинна змінюватись не внаслідок революцій з ненадійними лідерами. Вона повинна змінитись маленькими конкретними діями кожного українця. Не варто вимагати від звичайної людини подвигу камікадзе. Краще їй вказати як вона може вплинути на загальну ситуацію. Як поводитись бюджетнику якого заставляють йти на провладний мітінг? Як підприємцю тактовно але рішуче протидіяти злочинному тиску держави? Як хворому заставити лікарню лікувати його за рахунок ліків виділених бюджетом? Саме такі інструкціїї повинні створювати ті хто хоче бути справжніми лідерами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus