USD 39.45 39.77
  • USD 39.45 39.77
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Тимошенко підловили на дивній обіцянці домовитися з Кремлем

31 Січня 2017 15:12
Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вміло маніпулює виборцями, натякаючи на те, що після приходу до влади втричі знизить тарифи ЖКГ і домовиться з Кремлем про завершення війни на Донбасі. При цьому політик прекрасно розуміє, що її обіцянки нездійсненні. Таку думку висловив політичний експерт Євгеній Магда у статті для ONLINE.UA.

Коментуючи обіцянку Тимошенко знизити тарифи, Магда відзначив: "Ось тут і починається найцікавіше, оскільки в першому кварталі 2017 року Стокгольмський арбітраж повинен повідомити рішення щодо спору між НАК "Нафтогаз України" і "Газпромом", які не можуть прийти до загального бачення виконання газового контракту, підписаного в січні 2009 року Тимошенко і Володимиром Путіним".

Експерт нагадав, що цей документ обійшовся українській економіці в десятки мільярдів доларів, тому критика глави "Нафтогазу" Андрія Коболева у виконанні Юлії Тимошенко виглядає, на його думку, заангажованою.

Як підкреслив Магда, "форменою маніпуляцією" виглядає і обіцянка Тимошенко швидко закінчити війну на Донбасі на основі Будапештського меморандуму, в гаранти якого лідер "Батьківщини" записала і Європейський Союз. "Обіцянка дуже цинічна і розрахована на людей, втомлених від конфлікту на сході України. Їх багато, дійсно багато, але соціологи не фіксують готовності українського суспільства капітулювати на умовах Москви. Леді Ю не розкриває технологію, як вона переконає Кремль погодитися повернутися до положень Будапештського меморандуму, мабуть, добре розуміючи, що зробити це неможливо", - додав політичний експерт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іван Показати IP 31 Січня 2017 16:09
Брехлива стерва ніяк не заспокоїться!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus